Witam, nie wiem czy wybrlem dobry dzial ale ten wydaje mi sie najbardziej pasujacy.
Mianowicie chodzi o to ze posiadam juz zrobiona kolumne, wyglada ona mniej wiecej tak
l------------
l
l
l------------
l
l
l
l
l
l l
l l
-------------
l l
l l
l l
-------------
tam na gorze po lewej stronie juz mi sie nie chcialo ryskowac ael jest taka ze sklada sie z 3 poiomow.
mam takie cos i chcialbym to wykorzystac, glownie do sluchania muzyki z komputera i moje pytanie jest taki co ja moge tam zastosowac jakie glosniki, jak najtansze bo nie planowalem tego wczesniej bede dobre, i czy musze kupowac zwrotnice bo mam takie cos:
otuz posiadam glosniki komputerowe creative 2+1 i widze ze w subie jest jakas elektronika, i czy np. gdybym odcial jedna satelitke i wpial do zwrotnicy a zwrotnice do glosnikow to daloby sie tak, czy to co tam jest do niczego sie nie nadaje i trzeba przez wzmacniacz taki "normalny".
wiem ze troche spomplikowane ale bardzo sie staralem:)
z gory dzieki Wam za pomoc
peace
po 1 zły dział,
po 2 zrób jakieś normalne obrazki
,
a po 3 najpierw poczytaj artykuly na stronie głównej
oraz wykorzystaj wyszukiwarkę....
i do tego podaj więcej detali lub zamknę posta... [takero]
Mianowicie chodzi o to ze posiadam juz zrobiona kolumne, wyglada ona mniej wiecej tak
l------------
l
l
l------------
l
l
l
l
l
l l
l l
-------------
l l
l l
l l
-------------
tam na gorze po lewej stronie juz mi sie nie chcialo ryskowac ael jest taka ze sklada sie z 3 poiomow.
mam takie cos i chcialbym to wykorzystac, glownie do sluchania muzyki z komputera i moje pytanie jest taki co ja moge tam zastosowac jakie glosniki, jak najtansze bo nie planowalem tego wczesniej bede dobre, i czy musze kupowac zwrotnice bo mam takie cos:
otuz posiadam glosniki komputerowe creative 2+1 i widze ze w subie jest jakas elektronika, i czy np. gdybym odcial jedna satelitke i wpial do zwrotnicy a zwrotnice do glosnikow to daloby sie tak, czy to co tam jest do niczego sie nie nadaje i trzeba przez wzmacniacz taki "normalny".
wiem ze troche spomplikowane ale bardzo sie staralem:)
z gory dzieki Wam za pomoc
peace
po 1 zły dział,
po 2 zrób jakieś normalne obrazki

a po 3 najpierw poczytaj artykuly na stronie głównej
oraz wykorzystaj wyszukiwarkę....
i do tego podaj więcej detali lub zamknę posta... [takero]
Skomentuj