Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowa Kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budowa Kolumny

Witam, nie wiem czy wybrlem dobry dzial ale ten wydaje mi sie najbardziej pasujacy.
    Mianowicie chodzi o to ze posiadam juz zrobiona kolumne, wyglada ona mniej wiecej tak

l------------
    l
    l
    l------------
    l
    l
    l
    l
    l
    l l
    l l
    -------------
    l l
    l l
    l l
    -------------

tam na gorze po lewej stronie juz mi sie nie chcialo ryskowac ael jest taka ze sklada sie z 3 poiomow.
    mam takie cos i chcialbym to wykorzystac, glownie do sluchania muzyki z komputera i moje pytanie jest taki co ja moge tam zastosowac jakie glosniki, jak najtansze bo nie planowalem tego wczesniej bede dobre, i czy musze kupowac zwrotnice bo mam takie cos:
    otuz posiadam glosniki komputerowe creative 2+1 i widze ze w subie jest jakas elektronika, i czy np. gdybym odcial jedna satelitke i wpial do zwrotnicy a zwrotnice do glosnikow to daloby sie tak, czy to co tam jest do niczego sie nie nadaje i trzeba przez wzmacniacz taki "normalny".
    wiem ze troche spomplikowane ale bardzo sie staralem:)
    z gory dzieki Wam za pomoc
    peace

po 1 zły dział,
    po 2 zrób jakieś normalne obrazki ,
    a po 3 najpierw poczytaj artykuly na stronie głównej
    oraz wykorzystaj wyszukiwarkę....
    i do tego podaj więcej detali lub zamknę posta... [takero]

niewidać fotek

Skomentuj

l------------
      l
      l
      l------------
      l
      l
      l
      l
      l ...
      1. Masz chyba paint'a na komputerze nie byłoby łatwiej ??
      2. Co do dalszej części tego pytania to: trzeba przez wzmacniacz taki "normalny".

Skomentuj

wiecej detali czyli co mam napisac?
        mam sama kolumne i chce wsadzic jakies glosniki do niej, wzmacniacz mam taki inny wziety z glosnikow, wiem ze cicho bedzie grac ale ja i tak glosno nie slucham, wiec pytanie moje takie, jaka zwrotnica jakie glosniki i juz....
        p.s.
        zdjecia to najmniejszy problem bo sa w ogole tu niepotrzebne, opisalem jak to wyglada a to co nabazgralem to jakby ktos nie mogl sobie wyobrazic, skoro zly dzial to przenies tam gdzie to powinno isc i juz...

Skomentuj

daj se spokoj chlopie bo sie kompromitujesz tylko

z gowna bata nie ukrecisz i zeby posluchac muzyki niestety ale potrzebne sa pieniazki, nie da sie kupic glosnikow z piątakiem w kieszeni

zrob sobie monitorki np ARN150+ARV zwrotki masz gotowe na stronie wiec problemu nie widac

Skomentuj

Czaruję...
          X