Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomocy !! Jestem początkujący i chce zrobić Subwoofer !!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zgodze się zapomniałem o stxie:) A jesli chodzi o arna to na tda chyba go kolega by niezajechał.

Skomentuj

Zainteresowal mnie ten wzmacniacz u Irka tda7294 ... tylko jak moge sie z nim skontaktowac ?? Macie moze jego numer gg albo e-maila ??

Skomentuj

Irek z tego co mi wiadomo to nie ma chyba GG a skontaktowac sie mozesz z nim poprzez PW (czyt prywatna wiadomosc)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
          Ja bym ci polecał zrobic "suba" na Tesli Arn226-07/4
          A ja nie polecam :)

Skomentuj

witam, jesli chcesz zrobic sobie tani a dobry subik, to ja tez polecam 22 stx-a ja mam takiego w aucie jak i w domu i powiem ze naprawde gra ladnie, od kumpla zapodalem sobie jakiegos tonsila do auta w tubie 30cm glosnik i powiem ze stx gra lepiej... pozdrawiam i zycze milej konstrukcji :)

Skomentuj

zapodalem sobie jakiegos tonsila do auta w tubie 30cm glosnik i powiem ze stx gra lepiej...
              OMG - to nie była tuba tylko zwykle br (ew closed) :)
              tonsil 30 80 2 wymaga jakiś 80l a Ty mu pewnie dałeś ze 20 czy 30 i do tego strojenie na 100hz
              Pozatym tonsil ma SPL 92dB z metra :]

Skomentuj

zle mnie zrozumiales... kumpel ma ten glosnik tonsila(niestety nie jestem w stanie Ci powiedziec jaki model), to jest tuba wlasnej roboty i podpielem zeby sprawdzic pod moj wzmak u siebie w aucie i dla mnie moja skrzynka(ok 26l) gra lepiej... moze to przyzwyczajenie :) pozdrawiam

Skomentuj

zle go zrozumiales,jak ona ma tube to ja mam 100 lat

Skomentuj

Ta tuba to pewnie potoczna nazwa a naprawde ma suba w obudowie okragłej(świnaka). Miałem tego tonsila 30-80-2 i powiem tak zejsciem niezabija ale SPL to cie zabije i dając mu dobry wzmak conajmniej mostek tda 7294 to potrafi nieźle grac:)

Skomentuj

no fakt sorki tuba to cos zupelnie co innego...
                      ale dokladnie to tak jak rura PCV :) z glosnikiem :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X