Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Focal 7V4212DB a Visaton W170S8

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mam tylko malutki problem z podzieleniem tego pliku, bo jak pewnie zauważyliście mój system nie pochodzi z Redmond :)
    nie wiem jaki format pliku by was zadowolił, bo rara i zipa nie posiadam.
    jeśli ktos z Was wie jak podzielić plik pod Linuxem to proszę o uświadomienie (to jest komputer brata, a nie ma go w tej chwili)

grzes, mam nadzieję że to nie jest aż takie pilne, jak tylko sobie z tym poradzę to wyślę wszystko wszystkim chętnym.
    pozdro

Skomentuj

adamcz@interia.pl Z góry dzięki:-)!!

Skomentuj

jak się zgłaszacie, to podajcie od kogo chcecie plik: odemnie czy od PanaTerki

Skomentuj

Jakby kogoś interesowała budowa kolumny "TRIGA" to też mam dokumentacje, głośniki zależnie od wersji: FOCAL 10V6412 lub 10W6411, Audiom 6WM i RAVEN R.1.0 lub FOCAL TC90 TD5B. Po niemiecku, rozmiar razem 7,5MB.

Skomentuj

jeśli przetłumaczysz na polski to czemu nie... chętnie bym przyjął

Skomentuj

Translator robi z tego sieczke a inaczej mi się nie chce, już 5 lat jak nieuczyłem się niemieckiego i nic już nie pamiętam.

Można się uśmiać:

"Ieses projekt był jakiś najbardziej długotrwałemu jej HOBB Y redakcją - hi-fa -. Miało wartość wreszcie nad wszystkimi dyscyplinami glei­wymierzać suwerenne Lautspre­cherch w jednego rozwijać. Ostatecznie on­wskazywał sobie receptę, wydziobuje tu z nim­zel test podwozia w hobbi hi-fi rodzynki, jako skuteczny.
              On gliniany wzwyż stałem mocno jako pierwsze: Hobbi hi-fie 6/2002 łamało­te test ugody od wiwat brwić uczyć objazdowa dźwięk High klasową zakończyć . Raven- tomik formierz węglanu potasu Kimon Bellas zdołały przekonywać na całą linią. Oboje wzory ver­zatrzymują się bardzo podobnie. W sprawności - i w cenie - duży Bändchenhochtö-nerleży tylko z przodu, podczas dźwięku lich kei­ne różnicy do rozpoznają są. Dlatego wybór upadł na mniejszego Raven R 1.0, który Pe­stałość żelusięga bez zastrzeżeń z­.
              Gliniany niż on hobbi hi-fie 1/2003 pilotowało u: W tym ugoda­sprawdzaj 25- cm poganiacz gliniany niża mógł profilować sobie Focals 25 go z W-Membran. Jego twarde deskowe włókna szklane stożki kanapki i długoskokowy trzepać­le są idealną Rahmenbedingun­genem za precyzyjną jak gliniany niż­podarkiem go z duży bardziej krzykliwy­serve.
              W następującej na tym Ausga­be mógł Foca! Wznowione punkty. Był tym to gliniany Tel Audiom, który polecał się dla dużej konstrukcji drogowej trójkowej - z -. Po tym jak z Raven-Bänd­chen jakieś póki 2.000 Hertz wstawiaj­ gliniany wzwyżgotówka stał do dyspozycji, on był do ten Fre­quenz bezbłędnym działającą Audi-om 6 WM nimi najlepiej wyborem."

"Sprzęgał kacza oprawa"

Skomentuj

to ja dziękuję, może innym razem

Skomentuj

hahaha nieźle.... fajnie sie to czyta nie ma to jak translatory

Skomentuj

fajne są te gliniane głośniki, a najlepsza konstrukcja drogowa trójkowa

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                      Ostinato 2000 były kiedyś opisane w Edw przez ich konstruktora. Tam jest wszystko wyjaśnione krok po kroku jak taki zestawik powstaje. Jak ktoś chce, to mogę przesłać te artykuły w pdf.
                      Ojj, dawno to było, ale może jeszcze masz ten plik.
                      Jeśli można to poproszę na

rtm.meble(małpa)gmail.com

Szukam inspiracji, może to mi podpasuje.
                      Z góry dzięki.

Skomentuj

Robertinus, ale żeś odkopał temat, prawie z epoki kamienia łupanego.
                        Artykuł wysłany...

[ Dodano: 2008-07-22, 19:15 ]
                        Tytuł maila mi się pochrzanił: "ostinato". Także to nie jest spam :razz:

Skomentuj

bart210: mógłbyś mi też to wysłac? Mój adres:habza@wp.pl
                          Dzięki.

Skomentuj

To ja też poproszę, sobie poczytam a co
                            lklukasz@o2.pl
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Robertinus, oczywiście temat maila był dobrze podany. Chyba za dużo piw :razz:

malyzmc, lklukasz, znalazłem ten artykuł w necie:
                              http://www.diy.republika.pl/ostinato.pdf

Skomentuj

O widzisz, dzięki.

Skomentuj

Dzięki, wszystko otrzymałem.
                                  Poczytałem i przyznam, że opis fajny, tylko ten przetwornik nisko-średnio jest poprostu brzydki jak listopadowa noc.
                                  Nie bardzo to się nadaje do wyeksponowania bez maskownic, przypomina mi trochę czeskie głośniki.

Skomentuj

Poczytałem i przyznam, że opis fajny, tylko ten przetwornik nisko-średnio jest poprostu brzydki jak listopadowa noc.
                                    Nie bardzo to się nadaje do wyeksponowania bez maskownic, przypomina mi trochę czeskie głośniki.
                                    O co ci chodzi? Głośnik jak głośnik. W swoim przedziale cenowym ponoc najlepszy.

Skomentuj

malyzmc, m18 imho tak ale jak juz to wole go laczonego z morelem 29

Skomentuj

Zamieszczone przez malyzmc
                                        O co ci chodzi? Głośnik jak głośnik. W swoim przedziale cenowym ponoc najlepszy.
                                        Tak, domyślam się, że jest dobry, ale chodzi mi o jego estetykę, przynajmniej na zdjęciu wygląda na czarny i błyszczący jak smoła, przypomina mi pewne czeskie wyroby.
                                        Da się przełknąć, ale mógł by być np. biały, albo kevlar, albo matowy przynajmniej.
                                        Spoko, o nic mi nie chodzi, tak tylko... narzekam.

Skomentuj

Spoko, o nic mi nie chodzi, tak tylko... narzekam.
                                          Ok, nie tłumacz się masz prawo do swojego zdania :wink: .

Skomentuj

Czaruję...
                                          X