Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Charekterystyki STX'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Charekterystyki STX'a

Na charakterystykach SPL naszego stx'a jest aż 5 wykresów, który jest ten "właściwy"??
    pierwsza z brzegu dla przykładu: http://www.stx.pl/charakterystyki/GD...0-4-SC-ALL.jpg

Czy ja sie mam zdenerwować?

Skomentuj

omg nie każdy jest tak wspaniały i wszechwiedzący jak ty, ja po prostu nie wiem i dlatego się tu pytam, czy to takie dziwne????

Skomentuj

Popatrz,pomyśl i samo wyjdzie.Fakt,stx namiąchał ale to nie powód aby odrazu wzywać limuzyne rządowa z kierowcą.A wogóle to poza AP nic mi sie w tej firmie nie widzi.

Skomentuj

Właściwy jest kazdy , a slyszales o takim czyms jak mierzenie charakterystyk pod roznym katem odchylenia?

Skomentuj

raisq, a nie widzisz ze wszystkie sa podobne? hm... no ciekawe dlaczego ;]

[ Dodano: 2006-02-08, 21:01 ]
            umberto, niby maja teraz te 18'stki dobre.. ale nie slyszalem.. one sa naprawde lepsze od xw/arn? o_O

Skomentuj

Nom większość jest podobna, tylko wszystko psuje ten fioletowy, wydaje mi się, że najlepiej to uzwględnić ten średni, czyli zielony

Skomentuj

Ja wole czerwony,taki ładny,kontrastowy,jak róże...

digi, nie wiem,nie próbowałem choć SW ostro mnie nagina,i chyba racje ma.Ja mu ufam,wie co mówi.Tylko ten kosz...
                Choć Quester tez popełnił ten czyn,wydaje sie ze warta skórka za wyprawke.Jak sie uporam z 18 calami to pomysle.Bo bezczynnie nie usiąde aż do śmierci.

Skomentuj

umberto, jakimi 18'calami ? bo nie jestem na bierząco :P

Skomentuj

Spoko,pomalu ;]

Skomentuj

im charka bardziej opada na wyzszych częstotliwościach tym pod większym kontem była zdejmowana.

po kolei

na osi
                      15
                      30
                      45
                      60

ta zupełnie inna to charka z pola bliskiego tzw pomiar near field robiona bez obudowy.

Skomentuj

Czaruję...
                      X