Posiadam wzmacniacz Unitra WS-303 ( 2x25W/8ohm lub 4x??/8ohm). Kolumny ktore posiadam to w ogole jakis syf i w dodatku 2 rozne :P ( SonoBull mc10 i jakas jeszcze gorsza trzeszczaca unitra ). Ogolnie to mam wrazenie ze nokia 3300 na sluchawkach ladniej gra 
Teraz sie zastanawiam co lepiej zrobic:
wariant A: sub, glosnik centralny, 2 satelitki
wariant B: 2 kolumny stereo
Czy wariant A moglbym podpiac pod wspomniany wyzej wzmacniacz ? Aha no i pytanko czy ustawiajac wzmacniacz na tryb pracy A+B i przy podpietych tylko 2 glosnikach powinien on grac ? Bo jesli tak, to znaczy ze mam uwalony i ogolnie wariant A odpada. Osobno kanaly A i B dzialaja.
Prosilbym takze o podanie propozycji glosnikow Jakich bym mial uzyc. Cena jaka bym byl gotow dac za same glosniki to ~250-300 zl. Maja one sluzyc do naglasniania pokoju ~20mkw, glownie do muzyki.

Teraz sie zastanawiam co lepiej zrobic:
wariant A: sub, glosnik centralny, 2 satelitki
wariant B: 2 kolumny stereo
Czy wariant A moglbym podpiac pod wspomniany wyzej wzmacniacz ? Aha no i pytanko czy ustawiajac wzmacniacz na tryb pracy A+B i przy podpietych tylko 2 glosnikach powinien on grac ? Bo jesli tak, to znaczy ze mam uwalony i ogolnie wariant A odpada. Osobno kanaly A i B dzialaja.
Prosilbym takze o podanie propozycji glosnikow Jakich bym mial uzyc. Cena jaka bym byl gotow dac za same glosniki to ~250-300 zl. Maja one sluzyc do naglasniania pokoju ~20mkw, glownie do muzyki.
Skomentuj