Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

K15-T200

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

K15-T200

ten własnie głośnik wpadł mi w rece. Jest to model z monitora scenicznego ma-215 ldm-u z1996roku. stałem sie posiadaczem takich dwoch gdyz wlasciciel monitorow postanowil zamienic te głośniki na aktualnie stosowane w tej serii. Problem polega na tym ze nigdzie nie moge znalezc parametrow tego przetwornika(nie posiadam takze urzadzen pomiarowych) przez co nie moge go z niczym porownac. prosilbym forumowiczow ktorzy maja lub mieli stycznosc z tymi przetwornikami i posiadaja do nich parametry aby mogli mi je przekazac. bede bardzo wdzieczny gdyz znajac ich parametry bede wiedzial czy kupowac estradowki stx-a i do nich budowac pudło czy tez zbudowac pudło do tych celestionow. wiem ze moge wziac sobie litraz z tych odsluchow, zbudowac na jego podstawie pudla i wladowac w nie głośniki ale nie dokonca o to mi chodzi.z gory dziekuje...

jak chcesz to mozemy się jakoś umówić i pomierze ci te głośniki... full serwis TiS i charakterystyki.... powiedz tylko jaką mają średnice bo mam największe pudło pod 30cm.... ale to tylko do charakterystyk więc to sprawa 2 rzędna. usługa gratis "od firmy" :) jak by co złap mnie na gg albo na priva

Skomentuj

Czaruję...
    X