Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GDN-32-300-4-SS+Monacor SPH 165KEP+Vifa D20TD-05-06

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nieczytałem tych breni kolegi. Człowieu masz wizxje niewiadmomo czego podałem Ci gdzie jest tansza vifa wychodfdzi chyba po 170Zł to duzo?????. To moze lepiej kup alfredy sa kolory jakie chcesz lol

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
      podałem Ci gdzie jest tansza vifa wychodfdzi chyba po 170Zł to duzo?????.
      podaj link to siee będziemy cieszyć

Skomentuj

Ariel poszukaj napisąłme wyżej: "taniej głosniki mozna dostać np u naszego kolegi z forum u gipsego temat jest widoczny w dziale off-topic"

Szukaj a znajdziesz.

Skomentuj

aha....mam

[ Dodano: 2006-03-12, 21:34 ]
          kończąc-czy zestawienie podane na początku można jakoś ulepszyć zeby nadawało się do wybranej przeze mnie obudowy i nie przekroczyło kosztów tamtego zestawienia??

Skomentuj

Wiesz jak dla mnie to pownienes nienapalać się na wyglad obudowy a zrobic np dobre 2,5 drogi. I jak dla mnie stanowczo nie ten monacro lepiej vife mg18

Skomentuj

nareszcie ktoś konkretny-dzięki dj zibi ale z tych 2,5 drogi nie skorzystam

na dziś wystarczy

Skomentuj

Ariel616, ile już konstrukcji masz za sobą że się na coś takiego porywasz ?

Skomentuj

Ariel
                  Ja juz ci zaproponowalem, poszukaj w necie, posluchaj doswiadczonego kolegi a sie nie zawiedziesz!!!
                  i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                  https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

a co powiecie na jakiegoś wysokotonowego monacora?? trochę tanszy od vify ale nie wiem jak z dzwiękiem?? Co powiecie na kopólki na neodymach-Monacora?

Skomentuj

wiesz dla mnie firma monacor jest denna. Ale z opini ludzxi wiem że dt107 jest dobry. Ty cały czas kombinujesz. Ty widze chcesz co kolwiek aby wygladało jak na obrazku wyżej. Ku p SE i zobaczysz by napedzić takie kolymny na 32cm głosniku jaki trzeba mieć wzmacniacz. Ja Ci powiem tylko tyle że nieznajdzesz wzmaka do 500zł który rozbuja te głośniki. Wiem bo sam kiedyś zrobiłem duże kolumny i głośnik 30cm potrzebuje mocy by grać, ale wtedy jarasz wysokotonowego :P

Skomentuj

A więc można by gdn-27-300-4-SS lub visatona W250 S(niestety 2x droższy) i do tego ta vifa mg18(droga ale dam rade) do tego Visatona SC10N lub ta vifka D20TD albo ten monacor dt107

wtedy gdn 27 dalbym do bass reflexu 30l strojenie na jakieś 46Hz
                        co wy na to??

[ Dodano: 2006-03-14, 19:29 ]
                        a co powiecie na MIVOCA FGR 258 za 110zł.
                        Na audiostereo nawet pochlebne opinie miał w porównaniu do GDN27

[ Dodano: 2006-03-17, 22:09 ]
                        Zamieszczone przez borys
                        Ariel
                        Ja juz ci zaproponowalem, poszukaj w necie, posluchaj doswiadczonego kolegi a sie nie zawiedziesz!!!
                        Dzięki wam za wszystkie rady i poza tym ztezygnowałem... ale tylko z tych kolumn a nie z budowy. Z buduje TLC 1 Classic według projektu z akkusa z działu diy. Odpowiednio tanio i wydaje mi się na wysokim poziomie

Skomentuj

Czaruję...
                        X