Moze zaczne co posaidam i co zamierzam. No wiec mam radyjo Pioneera DEH P7700MP. Do tego mam Suba Hertza ES 250(buda BR ok 30litrow) i wzmak Magnat XCITE 275 RMS. Planuje zakupic zestaw HSK 165 na przod do samochodu wiec trzeba by go czyms zasilic bo HSK maja ok 100RMS-u. Moj wzmak to monoblock wiec odpada, a dwoch nie chce montowac do auta. Zastanawiam sie nad jakims 4-kanalowym zeby gralo wszystko pod nim. Max chce przeznaczyc 1000zl na wzmak. Zastanawialem sie nad Audisonem SRX 3 lub Xeteciem. Bo w nizszych cenach nie slyszalem zeby byly mocniejsze wzmaki. No chyba ze Monacor ale nie wiem czy ta firma podaje prawdziwe parametry. Doradzcie co wybrac. Moze jakies macie inne propozycje. Tylko mi nie piszczie ze mam zminic Suba na mniej "żracego" prad i cos innego zamiast HSK. Tego nie zmienie na 100% choc wiem ze ktos sie znajdzie i o tym wspomni.
[ Dodano: 2006-03-18, 02:46 ]
widze ze nikt nie potrafi udzielic mi rady. Nie wierze ze nikt sie nie zna na wzmacniaczach tego typu.
[ Dodano: 2006-03-18, 02:46 ]
widze ze nikt nie potrafi udzielic mi rady. Nie wierze ze nikt sie nie zna na wzmacniaczach tego typu.
Skomentuj