Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny 500-600W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumny 500-600W

Witam,jestem mobilnym DJ-jem i prosilbym o rade bo chce kupić kolumny estradowe o mocy znamionowej 500-600W i nie wiem jakie wybrac-czy z dwoma basami i driverkiem przykald LDM PDP-600 czy z pojedynczym basem?co lepsze i jakiej firmy wybrac na jakich glosnikach-celestion,beyma,eminence,co do ceny to do 2000zl za kolumne...dziekuje z góry

Z tego co wiem to tutaj jedynie specjalisci moga ci doradzic/pomoc jak zlozyc kolumny. Z kupnem to chyba raczej tutaj ciezko :)

Skomentuj

tu sie nie kupuje tylko robi
      500-600w to 2 głośniki stxa gdn 38-300 i do tego jakiś "piszczek" tubowy

Skomentuj

zdecydowanie polecam Beyme, 3 drogi i masz zajebiste glosniki,

maxdila, co wy macie z tymi stxami jak koles ma do wydania dyzo kasy to lepiej zainwestowac w cos porzadnego, a po 2 nie "piszczki" tylko wlogniki wysokotonowe tubowe, i napewno nie 2 drogi tylko 3.

Skomentuj

Zamieszczone przez reoddai
          zdecydowanie polecam Beyme, 3 drogi i masz zajebiste glosniki,

maxdila, co wy macie z tymi stxami jak koles ma do wydania dyzo kasy to lepiej zainwestowac w cos porzadnego, a po 2 nie "piszczki" tylko wlogniki wysokotonowe tubowe, i napewno nie 2 drogi tylko 3.
          no sorrki nie doczytałem że aż 2 talzeny na to są :]
          w takim wypadku tylko beyma np 15LW30 albo 12G40

Skomentuj

Ja z 2-3 miesiące temu robiłem kolumny estradowe koledze który gra na weselach i podobnych imprezach. Miał jakieś LDMy ja zrobiłem mu kolumny na EMINENCACh i było pieknie. Jest zadowolony i co najważniejsze para kolumn na EMINENCACh gra lepiej niż chyba 4 sztuki LDM.

[ Dodano: 2006-03-21, 12:44 ]
            Zapomniałem dodać jakie kolumny były: Siedziały tam dwie Kappa pro 12 i ATp 150

Poczatkowo miało być eminence Kappa pro 15+ alpha8 + atp 150 ale niestety kasy brakło:P:P

Skomentuj

Czaruję...
            X