Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnica do ARN150 + ARV104...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zwrotnica do ARN150 + ARV104...

Na innych forach nie moge doczekac się odpowiedzi, jesli tu jej nie dostane to chrzanie, kupuje gotową zwrotnice...bo tanio...

Czy takie cos ma zamiar jako tako dzialac? Tylko takie czesci mam dostepne...
    Załączone pliki

bedzie dzialac.

oryginalne wartosci sa nieco inne ale kilka % odchylki nie powinno nic popsuc.
    Jakbys sie bardziej przylozyl to byc od posiadanych cewek odwinal pare zwoi zeby osiagnac oryginalne wartosci.

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
      bedzie dzialac.

oryginalne wartosci sa nieco inne ale kilka % odchylki nie powinno nic popsuc.
      Jakbys sie bardziej przylozyl to byc od posiadanych cewek odwinal pare zwoi zeby osiagnac oryginalne wartosci.
      Uff, juz myslalem ze 100% dupna ta zwrotka bedzie...aha, mam pytanie, rozpisalem to na podstawie jakiejs zwrotki znalezionej w necie i podałem najbardziej zblizone elementy jakie mam w domu, ktos wie moze jak ta zwrotka bedzie ciąć ?? Wiem że jakieś są na to wzory czy coś ale ich nie znam więc prosze o pomoc jeśli łaska Bo chce w końcu te monitorki złożyć i cieszyć się nimi :)

Aha, a gdybym kupował nowe cewki (tez niestety moge tylko 1,00mH i 0,15mH) to mam do wyboru z rozna gruboscia "druta"

Jeśli się zdecyduje na nowe to lepiej wziac 0.15mH 0,29ohm czy 0.15mH 0,15ohm ?? I drugie pytanie, kondensatory do takiej konstrukcji mozna wziac 35V czy lepiej 100V czy moze wydac te kila zł wiecej na 400V ?

Skomentuj

Czaruję...
      X