Witam, znalazlem na sieci taki projekt, pytanie me ,budowac czy nie "ladowac" sie z butami w ten projekt.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Możece rzucic okiem
Collapse
X
-
reoddai, ja tego nie zrobiłem aby zbierac tu jakieś pochwały.Nie na tym mi zależy.
Sam się ciesze z tego co mam a jesli komus róniez do gustu przypadło to juz wogóle.
Ale do tematu,wyjawie swe spostrzeżenia.Projekt zacny ale za krótki,miałem problem nie lada jak to skomponowac z subem,strasznie wysoko trza było to łączyć.Dlatego dałem sobie spokój.
Bo niestety,aby to miało rację bytu(arz) musi byc sub.I najlepiej jak się nie wychyla powyżej 80,max 100Hz.
Skomentuj
-
łooooooo widze ze topik sie poruszył hehe, 2 metry na wysokosc sie znajda :], wszytskich ktorzy "znaja" siew temacie budowy na Arz a sie wypowiedza bede wdzieczy :]
chcialem zbudowac tego horna lecz znalazlem TO ,i nie wiem a co to za program mam se znalesc??? nie wiem nie znam jakis link poprosze :]
Charakterystyki nie ma do tej kolumny stronka jest stara jak swiat /2003/ i chyba zapomnniana zaden link na niej sie nie otwiera jest tylko ten rysynek i szczegółowy nic wiecej :/ , Z tematu który sie ciagnie od dawien dawna n/t horna wiem ze nie wiem czego sie mozna spodziewac po tej konstrukcji / :] / pierwsze me spostrzezenie silne wygłuszenie /wytłumienie gornej czesci kolumny gdzie w hornie boicie /konstruktorzy :]/ tego jak ognia,i tlumicie pulapkami, wiem ze mozna wsadzic i zobaczyc jak zagra z i bez wytlumienia. Czekam na jakies fachowe "oko" które mi poradzi czy zbudowac ten projekt,i na podstawie samej "konstrukcji" moze cos wiecej mi opowie /bez urazy dla żółtodziobów :] , do których i ja sie z reszta zaliczam /. Nie uciesze ??? a niby czemu??? no fak mniej pieprzenia niz z hornem ale subem jakims to moze by cza wesprzec tym bardziej ze slucham muzyki róznej rozniste a ostanio zafascynował mnie elektro-house gdzie moze i duzo basu nie potrzeba.
Skomentuj
Skomentuj