Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Możece rzucic okiem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Możece rzucic okiem

Witam, znalazlem na sieci taki projekt, pytanie me ,budowac czy nie "ladowac" sie z butami w ten projekt.
    Załączone pliki

Coś pomiędzy tubą a TL...

Skomentuj

ciezko bedzie rzucic okiem :P nie no joke:P
      Masz moze tego czegos charakterystyke?

Skomentuj

Bym się wypowiedział ale...zaraz zostane ostro skrytykowany za propagację tanich rozwiązań na dziadowskim głośniku.Więc wole zamilknąć.

Skomentuj

umberto, to mzoe ja to zrobie :P horny na arz 660x :P

Skomentuj

reoddai, tak się składa że ja wiem co to jest i z czym się to je.To był pewien etap mojej drogi.Ale jak się okazuje była bezcelowa...
            Tak bynajmniej można wnioskować z poniektórych opini.

Skomentuj

ja Ci tam dziekuje bardzo za ten projekt wgm jest sooper chyba najlepsza konstrukcja cena/jakosc brzmienie ma super. wokal ehh jak by ktos stal przed toba i spiewal. DOCENIAM TO CO ZROBILES ILE CZASU W TO WLOZYLES I JESZCZE RAZ DZIEKI ZA PROJEKT

Skomentuj

No ja tez juz nie poruszam sprawy bo jeszcze sie napale jak glupi na ser...

Skomentuj

reoddai, ja tego nie zrobiłem aby zbierac tu jakieś pochwały.Nie na tym mi zależy.
                  Sam się ciesze z tego co mam a jesli komus róniez do gustu przypadło to juz wogóle.

Ale do tematu,wyjawie swe spostrzeżenia.Projekt zacny ale za krótki,miałem problem nie lada jak to skomponowac z subem,strasznie wysoko trza było to łączyć.Dlatego dałem sobie spokój.
                  Bo niestety,aby to miało rację bytu(arz) musi byc sub.I najlepiej jak się nie wychyla powyżej 80,max 100Hz.

Skomentuj

MI sie podoba bo jest mniej pieprzenia niz z Hornami. Ale ciekaw jestem jak to wogole by moglo grac.. No i sufit trzeba miec wysoki w pokoju :P

Skomentuj

hellrider, wrzuc to w hornresp i zobaczysz co uzyskasz.Napewno się nie ucieszysz.

Skomentuj

łooooooo widze ze topik sie poruszył hehe, 2 metry na wysokosc sie znajda :], wszytskich ktorzy "znaja" siew temacie budowy na Arz a sie wypowiedza bede wdzieczy :]
                        chcialem zbudowac tego horna lecz znalazlem TO ,i nie wiem a co to za program mam se znalesc??? nie wiem nie znam jakis link poprosze :]
                        Charakterystyki nie ma do tej kolumny stronka jest stara jak swiat /2003/ i chyba zapomnniana zaden link na niej sie nie otwiera jest tylko ten rysynek i szczegółowy nic wiecej :/ , Z tematu który sie ciagnie od dawien dawna n/t horna wiem ze nie wiem czego sie mozna spodziewac po tej konstrukcji / :] / pierwsze me spostrzezenie silne wygłuszenie /wytłumienie gornej czesci kolumny gdzie w hornie boicie /konstruktorzy :]/ tego jak ognia,i tlumicie pulapkami, wiem ze mozna wsadzic i zobaczyc jak zagra z i bez wytlumienia. Czekam na jakies fachowe "oko" które mi poradzi czy zbudowac ten projekt,i na podstawie samej "konstrukcji" moze cos wiecej mi opowie /bez urazy dla żółtodziobów :] , do których i ja sie z reszta zaliczam /. Nie uciesze ??? a niby czemu??? no fak mniej pieprzenia niz z hornem ale subem jakims to moze by cza wesprzec tym bardziej ze slucham muzyki róznej rozniste a ostanio zafascynował mnie elektro-house gdzie moze i duzo basu nie potrzeba.

Skomentuj

Tak ciezko wpisac w google: "hornresp download"?

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                            hellrider, wrzuc to w hornresp i zobaczysz co uzyskasz.Napewno się nie ucieszysz.
                            Może się mylę, ale na moje oko to hornresp nie modeluje tego typu obudów.
                            Na temat modelowania takich skrzynek to chyba prędzej by się coś znalazło na "Quarter Wavelength".

Skomentuj

Czaruję...
                            X