Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik z dobrym basem na układzie TPA3116

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik z dobrym basem na układzie TPA3116

Cześć, chciałbym skonstruować głośnik na układzie TPA3116, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w doborze głośników. Chciałbym osiągnąć maksymalną bezpieczną moc tego układu. Pozdrawiam.

Chyba musisz coś więcej napisać co i do czego. Szukasz kolumn do tego wzmacniacza? Projektujesz swoje pcb? Masz jakiś układ? O co chodzi?

Skomentuj

Chciałbym skonstruować swoje kolumny, muszę dobrać głośniki do tego wzmacniacza, szukam kogoś kto by mi w tym doradził. Pozdrawiam

Skomentuj

Podłogowe? Monitory? Do domu? Na imprezy? Na ognisko? Drogie? Tanie? Naprawdę napisz o co chodzi, jak ktokolwiek ma ci pomóc jeśli tak sączysz informacje?

Skomentuj

Do domu, do ok.300zł. Sry, nie wiem jakie informacje są dokładnie potrzebne

Skomentuj

Nie, no litości. Klientom zawodowo na początek projektu robię checkliste z pytaniami żeby ustalić potrzeby, ale oni za to płacą, że wiem o co pytać nawet, jeśli oni nie wiedzą.

Jak chcesz włożyć energię w nauczenie się czegoś, zbudowanie czegoś czego jeszcze nie robiłeś, jeśli nie chce ci się sformułować pytania?
            Kup gotowe, akurat forumowicz sprzedaje, będą w sam raz
            https://diyaudio.pl/forum/na-luzie/o...dam#post644354

Skomentuj

Czaruję...
            X