Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Maly dylemat z podlaczeniem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale o co chodzi?
    Masz karton złomu (jakies kolumny, głosniki luzemi woofer STX 20 ) i chciałbys zeby to grało gdzie? W domu? Z czego będziesz brał sygnał? jaki msz wzmacniacz, wiezyczkę, jamnika ?
    Zrób tak: wywal wszystko co masz na podłogę i zrób temu jedno, a porządne zdjęcie.
    My Ci powiemy co można z tym zrobić.
    Pozdrawiam

Skomentuj

Zwrotka samochodowa chyba 2 drozna, a jesli ten wzmak ma 90W to moj mierzony ta sama miare pewnie ze 400.
      Szarlatanstwo chcesz popelnic.....

Skomentuj

Zamieszczone przez MarekW
        Zwrotka samochodowa chyba 2 drozna, a jesli ten wzmak ma 90W to moj mierzony ta sama miare pewnie ze 400.
        Szarlatanstwo chcesz popelnic.....
        Tak jest napisane, nie znam sie na sprzeciwie

[ Dodano: 2006-04-26, 19:19 ]
        Zamieszczone przez ditomek
        Ale o co chodzi?
        Masz karton złomu (jakies kolumny, głosniki luzemi woofer STX 20 ) i chciałbys zeby to grało gdzie? W domu? Z czego będziesz brał sygnał? jaki msz wzmacniacz, wiezyczkę, jamnika ?
        Zrób tak: wywal wszystko co masz na podłogę i zrób temu jedno, a porządne zdjęcie.
        My Ci powiemy co można z tym zrobić.
        Pozdrawiam
        Fotki kolumn, masz wyzej w nich jest 60W 16 cm glosnik mam 2 takie, mam suba DIY. Wszystko wyzej opisane, Wierza soniacza + zmacniacz 90W(tak jest na tabliczce znaminonoej) W domu chyba nie na balkonie, sygnał z kompa oczywiscie. Nie chce mi sie tego zbierać i robic fotek.

Skomentuj

Czaruję...
        X