Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Lllooo kur... jakbym wiedzial, ze takie cos sie wywola to bym se darowal ten dowcip... Tylko czemu miast spokojnie reagowac od razu sie niektorzy rzucaja jakby im kto komornika wpuscil do domu?....

Skomentuj

Wyjaśnię to raz a dobrze.
      Ja mam na imię Jacek i mam brata bliźniaka który jest aktualnie w Katowicach i najpierw zarejestrowałem się na elektrodzie jako JacekN ale że coś mi się pochrzaniło to skorzystałem z brata konta i działam na elektrodzie teraz jako ŁukaszN z racji tego żę on tam ma kupe roboty i nie korzysta ze swojego a nawet jakby korzystał to bliźniaki to prawie jak jedna i ta sama osoba.. Potem zarejestrowałem się na diyaudio i audiomani jako JacekN i tak zostało.
      A ŁukaszN z audiomani i diyaudio to zupełnie inna osoba i na elektrodzie ma inny nick.
      I nie rozumiem po co ta cała afera świat jest duży i nicki mogą się powtarzać przecież zakładając konto na elektrodzie nie będę patrzył czy na diyaudio jest już ktoś z takim Nickiem czynie bo mnie to nie obchodzi a i wogule wcześniej nie znałem tej strony to się zarejestrowałem jako ŁukaszN bo takiego nicka nie było.
      Jasne już jest wszystko czy nie bo to trochę nudne się robi.
      A Tasior topice tu i na elektrodzie są identyczne ale przecież nie pod tym samym nickiem bo tu pod JacekN a na elektrodzie pod ŁukaszN
      Z góry przepraszam ŁukaszN z tego forum za problemy.
      Pozdro

Skomentuj

ah sorki,czytalem topic i pisal tez tu lukaszN wiec odpalilem link z elektrody i tam jest identyko nick,wiec pisalem ciagle do lukaszN. w kazdym badz razie masz racje,grajac w CS'a spotykam dziennie kilka x tasior/tasiorek/tasiek/tas ....

Skomentuj

Czaruję...
        X