Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy projekt 2 way

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nadal uważam że najlepszy wizualnie projekt to ten:
    https://diyaudio.pl/forum/praktyczni...200-8-f-a-pc-x
    tylko w białym połysku. Wtedy komponowało by mi się z meblami.

Skomentuj

no i odgrażałem się i odgrażałem i zrobiłem 2 drogi na sb29rdac i 16pfcr 8ohm - maja stanowić front do kina domowego dla kolegi - i gra to całkiem przyzwoicie aż jestem zdziwiony nad jakością dźwięku z tego pfcr .

Skomentuj

Przepraszam za odkop, ale projekt jak wskazałem wyżej w mojej ocenie jest „prosty” - w sensie, na start wydaje się że można go wykonać z odrobiną samo zaparcia i kilogramów sprzętu (lub kitu do drewna). Jako że miałem perypetie życiowe projekt trochę przeleżał, ale nic straconego - dokupiłem trochę sprzętu i formatki już do mnie jadą, co do wnętrza, też chciałbym się poradzić czym wypchać ściany, widziałem ze są maty do przyklejania ale też jest jakaś wata - co wybrać? W sensie co w waszej opinii wyda się lepszym rozwiązaniem do tego sprzętu?

edit:
        Skąd kupować części? Bo ceweczka 1,2mH troszeczkę kosztuje na alledrogo.

edit2:
        czy koszyk jest ok?

Mam znaczną część elementów. W zwrotnicy brakuje jednego kondzioła - jakoś przeoczyłem ale jutro zamawiam. Brakuje mi tylko głośników, kabli i terminala.

Last edited by aloisy; 26.09.2023, 08:42.

Skomentuj

Czaruję...
        X