Moj sprzecik to ...
CD:
DENON DCD 860 z 20 bit przetwornikiem C.A Burr Brown
wzmacniacz: Cambridge Audio A300v2
Interkonekt:KLOTZ wtyki Neutrik
KABLE GLOSNIKOWE: Cordial 225 na bas i Cordial 215 na sopran (polaczenie bi-wire)
Gusta muzyczne:min Dire Straits, Katie Melua, Katinka Wilson, UB40, Metallica Ballady, Sylver, Celine Dion, Madonna, jednym slowem wszystko co mi wpadnie w ucho i oczywiscie w dobrej jakosci..
Preferuje szybki bas, dobrze kontrolowany, szczegolowa gore i wyrazisty wokal (szczegolnie zenski)
Moj pokoj to 10 m2 jak narazie ale niestety tylko 10m2 Sad
Prosze o pomoc przy doborze kolumn...
Moje pytanie brzmi: Diy czy budzetowka???
Narazie chcialem zrobic DIY na glosnikach Visatona W130s + sc10n ...male monitorki do 10 m2
Czy ktos ma schemat zwrotnicy do tego zestawienia????
W pozniejszym czasie moze kupie...zaznaczam moze... bo moze okazac sie lepsze DIY hihihi...
Rozgladalem sie za KEF iQ1 lub iQ3, Acoustic Energy Evo One, Usher s-520, Tannoy Mercury lub Fusion 2, ewentualnie Dali Concept 2 lub Diamond 9.2
Prosze o pomoc
Z gory dziekuje Mateusz
CD:
DENON DCD 860 z 20 bit przetwornikiem C.A Burr Brown
wzmacniacz: Cambridge Audio A300v2
Interkonekt:KLOTZ wtyki Neutrik
KABLE GLOSNIKOWE: Cordial 225 na bas i Cordial 215 na sopran (polaczenie bi-wire)
Gusta muzyczne:min Dire Straits, Katie Melua, Katinka Wilson, UB40, Metallica Ballady, Sylver, Celine Dion, Madonna, jednym slowem wszystko co mi wpadnie w ucho i oczywiscie w dobrej jakosci..
Preferuje szybki bas, dobrze kontrolowany, szczegolowa gore i wyrazisty wokal (szczegolnie zenski)
Moj pokoj to 10 m2 jak narazie ale niestety tylko 10m2 Sad
Prosze o pomoc przy doborze kolumn...
Moje pytanie brzmi: Diy czy budzetowka???
Narazie chcialem zrobic DIY na glosnikach Visatona W130s + sc10n ...male monitorki do 10 m2
Czy ktos ma schemat zwrotnicy do tego zestawienia????
W pozniejszym czasie moze kupie...zaznaczam moze... bo moze okazac sie lepsze DIY hihihi...
Rozgladalem sie za KEF iQ1 lub iQ3, Acoustic Energy Evo One, Usher s-520, Tannoy Mercury lub Fusion 2, ewentualnie Dali Concept 2 lub Diamond 9.2
Prosze o pomoc
Z gory dziekuje Mateusz
Skomentuj