Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przepraszam,czy ktos widzial moj bas?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przepraszam,czy ktos widzial moj bas?

Wiec sprawa jest prosta,bas mi sie zawstydzil i gdzies schowal,co gdzie ustawic zeby sie pojawił? na obrazku czerwony to najwiecej basu . wszystkie wymiary sa na oko(porownywane do wysokosci podlogowek) ale przy wiekszych odleglosciach rozrzut max 10 cm ,te male sa dosc dokladne.

Rysunek:
    Sorki ze niezachowalem proporcji.

http://img377.imageshack.us/my.php?i...ojpokojca7.jpg

Zamieszczone przez Tasior
    Wiec sprawa jest prosta,bas mi sie zawstydzil i gdzies schowal
    hm.. z tego co ja widze, to jak niie sedzi na ławie, a zapewne nie siedzi bo mowisz ze go nie widac :), to prawdopodobnie jest pod ławą :)
    ale z tego drugiego glosnika to nie wiem... rzeczywscie dziwna sprawa :shock: , nie widac tam zadnej kryjowki miedzy lozkiem a szafką, zresetuj glosniki to moze wrocą na swoje miejsce :) :mrgreen:

Skomentuj

hm.... niezbty pomoglo,wiec czy ktos ma jakies rady? co gdzie przestawic?

Skomentuj

Może kąt kolumn troche zmienić, lub bliżej ścian ustawić. Jeszcze bym sprawdził czy przypadkiem w przeciwnych fazach głośniki nie są. Jakie to kolumny?

A wczesniej było dobrze?

Skomentuj

Weź je postaw w narożach pomieszczenia i wypróbuj.Powinno zadziałac.

Skomentuj

w170s i sc10n ,wczesniej mialem mono wiec.... nie niesa w przeciw fazie.

Ok umberto,sproboje je rozstawic bardziej i beda w rogach,mogfe takze przemeblowac kompletnie pokoj.

Skomentuj

najpierw grała jedna i bas był tak?

Skomentuj

calkiem inaczej bylo ustawione,jak teraz wylacze jedna to jest wiecej basu,dragon mowil ze w tym miejscu co siedze to sie krzyzuja fale i sie znosza,cos takiego, jestem pewien ze sa w fazie,bo jak podlacze inaczej to basu juz niema WOGOLE.

jesli cos zle pisze to wybaczcie,jestem po %.

P.s
                Dragon mowil zebym dal na prawa sciane kolumny,na lewa biurko ,myslicie ze bedzie lepiej? bede mial takze suba ale skoro podlogowki graja dosc dobrze w zakresie basu to wole pokombinowac bo sie bedzie marnowac inaczej heh. Pozdro.

Skomentuj

Czaruję...
                X