Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

subwofer

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

witam ponownie
    rozmawiamem dzisiaj z gosciem na gg na temat wzmacniacza i zapropowowal mi 300w rms za 300zl gosciu jest z forum elektrody i sam domnie napisal na pw
    to co mi o nim napisal

koncowka mocy oparta o tranzystory mosfet filtr dp na wysokiej jakosci rezystorach 1% i kondensatorach mkt regulowany w zakresie 50-150hz + przesuwnik fazy i automatyczne włączenie i wyłączenie suba za pomocą sygnału audio + clipping + zabezpieczenia termiczne i zwarciowe [img]http://[/img]

Skomentuj

zapytaj o więcej szczegółów - jakie trany, jakie trafo itp.
      no i czy to "goła" elektronika, czy może gotowy modul do wmontowania w suba.
      fajnie byłoby jakby dał też foty takiego ;]

Skomentuj

nie zapomnij o zasilaczu czyli trafie i kondach - to duzo kosztuje:)

Skomentuj

fotka fotka 2
          to sa niby fotki wzmacniacza 200w ale teraz w tygodniu mam mi przeslac tego 300w

Skomentuj

jak za 300pln gotowy panel w zasilaniem to moze byc calkiem ciekawa opicja, myslalem ze cena jest bez zasilacza

Skomentuj

w przeciwieństwie do matronixa to jest naprawde dość ładne ;]

Skomentuj

mi tez sie wydaje ze cena jest bardzo dobra ale czemu tak tanio gosciu niby sam robi te wzmaki i ten 300w ma byc z czarnym panelem i z bialymi napisami

[ Dodano: 2006-09-20, 02:08 ]
                witam ponownie
                mam do was pytanie znalazlem na allegro takiego suba http://www.allegro.pl/item128156155_...ofer_e150.html
                i zastanawiam sie teraz czy by go nie kupic moge go miec za 950zl bo caly czas mysle czy ten sub ktorego chce zbudowac na bsw 154II spelni moje oczekiwania bo tego JBL E-150 sluchalem i powiem ze gral calkiem przyjemnie a do tego robionego mam pewne obawy

Skomentuj

Czaruję...
                X