Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GDN 30/100/11 8 ohm Jak go zabudowac???? Litraz strojenie???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GDN 30/100/11 8 ohm Jak go zabudowac???? Litraz strojenie???

Mam GDN 30/100/11 8 ohm i nie wiem jaki litraz bylby dobry do niego... czy robic obudowe zamknieta czy B-R ... jak B-R to jaki litraz i na ile stroic obudowe??? Bedzie to zasilane z koncowki DIY LM 3886T ... Prosze o pomoc...

A tak przy okazji to mam dwa te glosniki .... dwa w jedna obudowe czy tylko jeden??? a moze dwa rozne suby na tym glosniku????

Chlopaki z wiekszym doswiadczeniem pomozcie... chcialbym zeby ten sub nie byl kolosalnie wielki... i chcialbym uzyskac mozliwie szybki bas....

Czekam na odpowiedzi....

odp. WINISD kolego!

Skomentuj

Zamieszczone przez LunaticAllegro
      Mam GDN 30/100/11 8 ohm i nie wiem jaki litraz bylby dobry do niego... czy robic obudowe zamknieta czy B-R ... jak B-R to jaki litraz i na ile stroic obudowe??? Bedzie to zasilane z koncowki DIY LM 3886T ... Prosze o pomoc...
      art na stronie głównej o winisd.
      jeden lm na 2 głośniki?
      Zamieszczone przez LunaticAllegro
      A tak przy okazji to mam dwa te glosniki .... dwa w jedna obudowe czy tylko jeden??? a moze dwa rozne suby na tym glosniku????
      czy będą 2 głośniki w 1 budzie, czy 2 oddzielne suby to nic nie zmieni...

Skomentuj

symulowalem juz te przetworniki w winisd ale nie wiem jak optymalnie to zestroic.... jakos dziewnie wypada ten tonsil w winisd.... a bas jak na fs to ma slaby chyba ze zrobie go w 200 litrowej obudowie....tylko gdzie ja taka wstawie jak mam 9 m2 pokoj:)))) pomozcie//////

Skomentuj

dwie 12' w 9mkw ?:|
          wrzuć każdego w 60 - 80l i pobaw się strojeniem.

Skomentuj

Czaruję...
          X