Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw za 1500zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zestaw za 1500zł

Witam serdecznie!
    Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu zestawu który by nagłośnił mój pokój (16m^2). Mam do dyspozycji około 1500zł z tym że w skład zestawu ma wchodzić wzmacniacz. Interesuje mnie stereo bądź tez układ 2+1. Poszukiwania gotowego produktu jeśli chodzi o kolumny nie przyniosły żadnego efektu. Decyduje się na DIY gdyż żaden wyrób nie spełnia moich założeń. Zestaw ma grać głośno (organizuje często małe imprezki), dynamicznie, nie zamulać , dobrze by było by usłyszeć niskie zejście (stąd pomysł na 2+1), i jeszcze żeby materiał muzyczny prezentował się jakościowo w miarę dobrze, lecz nie przesadzajmy gdyż odtwarzam głównie mp3. Słucham głównie muzyki elektronicznej, rnb i pokrewne.
    Bardzo bym prosił szanownych forumowiczów o pomoc w zbudowaniu zestawu który by spełniał moje oczekiwania, a jego koszt nie wykraczał poza mój budżet. Jeśli to jest duży problem prosiłbym chociaż o zaproponowanie gotowego produktu.
    Pozdrawiam serdecznie.

Witaj,

napisz do mnie na maila : @wp.pl

jestem w stanie w pewien sposób Ci pomóc :)

Łukasz
    Last edited by tomekk_; 20.04.2021, 06:42.

Skomentuj

gipsy2, z całym szacunkiem do ciebie mam nadziję, że nie zaczynasz prowadzić polityki mcGyvera z audiostereo na naszym forum. Tym bardziej, że chce diy czyli zrobić to sam....

Może Quester pokusił by się o jakiś regulamin co do komercji tego typu na forum.

Skomentuj

zajaranyy -> własnie chce mu pomóc w sposób DIYowski a nie handmadeowski :) , to juz chyba nie przestępstwo

[ Dodano: 2006-09-21, 00:31 ]
        z resztą okazuje sie że koledze i tak nie pomogę :)

bo chyba wszelakie Vify czy Scan speaki to źle na niego działają :P , ważne chyba aby było super głośno - a to ja od tego nie jestem

Skomentuj

Stane w obronie kolegi Gipsy, sam mi czesto pomagał "opisywał" głośniki wszystko za darmo jak kolega koledze!

Skomentuj

Czaruję...
          X