post usuniety :) - problemy techniczne ;/
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumienki do DomQ Pomocy 2way czy 3way
Collapse
X
-
Bez obrazy ale takie tematy na ... pokrewnym forum z zieleniaka do śmietnika poleciały by po kilku postach tego pana pytajacego. NIe dośc że zieloony to nawet nic przeczytać niechcę, pewnie nawet nieczytał adresu strony i niewie gdzie sięznajduje. Pożal sie ...
Gratulacje dla moderkii, brawa !!
Skomentuj
-
Budzik, nie krytukuj... nie oceniaj...
temat jak temat kolega wczesniej chcial kupic jakis shit z allgro wiec i tak sa postepy.
co nie zmienia faktu ze DJ_Forever, musisz czytac i uczyc sie. zacznij od artow ze strony glownej!
[ Dodano: 2006-09-28, 19:30 ]
btw. ktytykujesz kolegow z audiomanii: Q i Yoshiego tez;]
luuuz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKIBudzik, nie krytukuj... nie oceniaj...
Zamieszczone przez mIKIbtw. ktytykujesz kolegow z audiomanii: Q i Yoshiego tez;]
Zamieszczone przez mIKItemat jak temat kolega wczesniej chcial kupic jakis shit z allgro wiec i tak sa postepy.
[ Dodano: 2006-09-28, 20:00 ]
Zamieszczone przez umbertoBudzik, dzięki za gratulacje ale dzięki takiej moderce a nie innej wyrosły takie orly jak Ty.
Taką właśnie drogę uważam za słuszną, jesli ktos przyjmie krytyke źle i ucieknie to po cholere taki słaby charakter w tej dziedzinie, tu niema miejsca dla mieczakó którzy będa płakać bo niewiedza czy 4 czy 8 r :|
PS. Gdy ja wyrastałem na tej stronie to was (obecnej moderki w postaci 2 panów) jeszcze tutaj nie było.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BudzikOtóż, zanim miałem nick Budzik, posiadałem inny nick, niepamietma jaki, wszedłem na igossubwofer.tk czy jakos tak to sie zwało (poprzednie wersje diyaudio) napisałem pytanko o stxy 30-100-4 PP takie szitowe plastiki i co na początku dostałem ... zjebki od moderatora, a od kogo od Y hehe śmieszne ale prawdziwe, zgnębiłze tak powiem mnie kolega z miasta hehe Po tym trzeba było zmienić nick
Zamieszczone przez BudzikTaką właśnie drogę uważam za słuszną, jesli ktos przyjmie krytyke źle i ucieknie to po cholere taki słaby charakter w tej dziedzinie
Skomentuj
-
ALE TU MACIE MI POMÓC Z KOLUMNAMI A NIE PIEPSZYC GUPOTY!!! <sors za caps>
EZO mi pisze ze tesle nie dadają sie do "huczenia" głośnego słuchania muzyki chce zeby było troche tych dB kumpel ma altusy chyba 110 coś takiego i widze co sie dzieje w blokuchciałbym go powiedzmy zeby Basik było słychać z tych kolumn i imprezke żeby nakręciły :]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DJ_ForeverPIEPSZYC GUPOTY!!!
mIKI, nieuciekłem, po paru postach mnie słuchac niechcieli więc co miałem zrobic skoro zmądrzałem potem, zmieniłem nicka pozatym wkoncu hakis normalny, ale że teraz mamy naród w 21 wieku to niema juz szybkiego fatality tylko próbujemy naprowadzic słuchaczy na dobra drogę
Sory za offtopa ale jak to MIki napisał , tez sie niemogłem powstrzymac :P
Skomentuj
-
Nie koniecznie...
Otóż ostatnio zadziwił mnie duet na arn 188 cos tam plus arv-ka napędzane Gain Clonem.
20 m.kw. i taki burdel robiły że aż sie zdziwiłem.Wiem że to żadne cudo ale hałasu dużo produkuje.No i jest szansa w spokojniejszych nalotach nastroju zrozumienie czym jest muzyka i jej przekaz.
Może tędy droga?
Skomentuj
-
uwazam ze tesle (nawet projekt EZO) w dobrym konfigu sprawdza sie doskonale w tym przypadku. majac 4sztuki ARN 226 bedzie mozna wytworzyc juz troche basiku (a z tesli jest ona bardzo przyjemny) a w dodatku nie wymagaja wilkiego wzmaka!
co do calej koncepcji to jest okey, zmienilbym jednak sredniego z ARP na ARX. konkretny zestaw za mala kase.
Skomentuj
-
A co powiecie jakby zrobić coś w stylu STX:
27-150-4-ss
22-120-4-SS
jakiegoś wysokotonowca
jakiegoś sredniaka pewno tesla
[ Dodano: 2006-09-28, 22:06 ]
DOSŁOWNIE JUŻ SIE POGUBIŁEM KAŻDY GADA COS INNEGO!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Skomentuj
Skomentuj