Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumienki do DomQ Pomocy 2way czy 3way

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

post usuniety :) - problemy techniczne ;/

Skomentuj

tak jak w temacie do dyspozycji max300-4000zł na głośniki
      rozpiętość duża....

Skomentuj

wojtaq, tam miało być 300-400zł na same głośniki podkreślam

[ Dodano: 2006-09-28, 18:52 ]
        sc10n bedzie lepiej sie sprawował od GDWK 9/80
        ???

A ten TVM ARV 104 TESLA

doradzcie mi jakiego tego wysokotonowca kupić bo chce już zamawiać

Skomentuj

sc10n
          tylko zwrotke musisz wiec.wybralbym 2 way na jakichs np visatonach,zalezy od kasy.

[ Dodano: 2006-09-28, 18:54 ]
          musisz miec*

Skomentuj

Tasior, o kase to sie nie martwie na same głośniki do dyspozycji mam koło 300-400zł

a kto wykona zwrotke tanio ?? i bez wysyłania da sie ?

Skomentuj

Bez obrazy ale takie tematy na ... pokrewnym forum z zieleniaka do śmietnika poleciały by po kilku postach tego pana pytajacego. NIe dośc że zieloony to nawet nic przeczytać niechcę, pewnie nawet nieczytał adresu strony i niewie gdzie sięznajduje. Pożal sie ...

Gratulacje dla moderkii, brawa !!

Skomentuj

Budzik, nie krytukuj... nie oceniaj...
                temat jak temat kolega wczesniej chcial kupic jakis shit z allgro wiec i tak sa postepy.
                co nie zmienia faktu ze DJ_Forever, musisz czytac i uczyc sie. zacznij od artow ze strony glownej!

[ Dodano: 2006-09-28, 19:30 ]
                btw. ktytykujesz kolegow z audiomanii: Q i Yoshiego tez;]
                luuuz

Skomentuj

Budzik, dzięki za gratulacje ale dzięki takiej moderce a nie innej wyrosły takie orly jak Ty.
                  Więc bez przesady,jak sie zrobi bagno to sie przeniesie.

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                    Budzik, nie krytukuj... nie oceniaj...
                    A niby czemu nie, krytyka od mojej osoby może dużo wnieśc dla lajka

Zamieszczone przez mIKI
                    btw. ktytykujesz kolegow z audiomanii: Q i Yoshiego tez;]
                    Jasne, na Audiomani też krytykuje,jeśli chodzi o krytykę to ani Y ani Q nie stanowią wyjątku, jak podpadną to trzeba i ich troche przytemperować :) zresztą sam wiesz :)

Zamieszczone przez mIKI
                    temat jak temat kolega wczesniej chcial kupic jakis shit z allgro wiec i tak sa postepy.
                    Zrwacam honor, lepiej zrobić cośza kogoś niż pozwolić mu kupić szit z alegro, chociaż czy do konca, kogo interesi to czy ktos kupi to czy to , niech kupi skoro sam nie umie czytac ani nic, albo sie nauczy i wejdzie w diyaudio albo dalej bedzie kupował z alegro. Są dwie drogi pan pytający jest narazie pomiędzy nimi z nastawieniem na tą ... mi dalsza ścieżkę :)

[ Dodano: 2006-09-28, 20:00 ]
                    Zamieszczone przez umberto
                    Budzik, dzięki za gratulacje ale dzięki takiej moderce a nie innej wyrosły takie orly jak Ty.
                    Powiedzieć ci dzieki jakiej moderce wyrosły takie orły jak ja ?? Otóż, zanim miałem nick Budzik, posiadałem inny nick, niepamietma jaki, wszedłem na igossubwofer.tk czy jakos tak to sie zwało (poprzednie wersje diyaudio) napisałem pytanko o stxy 30-100-4 PP takie szitowe plastiki i co na początku dostałem ... zjebki od moderatora, a od kogo od Y hehe śmieszne ale prawdziwe, zgnębiłze tak powiem mnie kolega z miasta hehe Po tym trzeba było zmienić nick i zaczac mysleć i sie zainteresowac w inny sposób niz do tej pory brałem to do swojego mózgu :)

Taką właśnie drogę uważam za słuszną, jesli ktos przyjmie krytyke źle i ucieknie to po cholere taki słaby charakter w tej dziedzinie, tu niema miejsca dla mieczakó którzy będa płakać bo niewiedza czy 4 czy 8 r :|

PS. Gdy ja wyrastałem na tej stronie to was (obecnej moderki w postaci 2 panów) jeszcze tutaj nie było.

Skomentuj

ojojoj no skąd mam niby takie rzeczy wiedzieć napisałem bo chce fachowej porady jej to takie trudne do zrozumienia

Budzik, ty to chyba kobiety dawno nie miałes bo tak sie czepiasz <lol> :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                        Otóż, zanim miałem nick Budzik, posiadałem inny nick, niepamietma jaki, wszedłem na igossubwofer.tk czy jakos tak to sie zwało (poprzednie wersje diyaudio) napisałem pytanko o stxy 30-100-4 PP takie szitowe plastiki i co na początku dostałem ... zjebki od moderatora, a od kogo od Y hehe śmieszne ale prawdziwe, zgnębiłze tak powiem mnie kolega z miasta hehe Po tym trzeba było zmienić nick
                        -uciekles:P

Zamieszczone przez Budzik
                        Taką właśnie drogę uważam za słuszną, jesli ktos przyjmie krytyke źle i ucieknie to po cholere taki słaby charakter w tej dziedzinie
                        nie moglem sie powstrzymac;] -sorry Budzik ale sam widzisz ze gafe walnales:P

Skomentuj

ALE TU MACIE MI POMÓC Z KOLUMNAMI A NIE PIEPSZYC GUPOTY!!! <sors za caps>

EZO mi pisze ze tesle nie dadają sie do "huczenia" głośnego słuchania muzyki chce zeby było troche tych dB kumpel ma altusy chyba 110 coś takiego i widze co sie dzieje w bloku chciałbym go powiedzmy zeby Basik było słychać z tych kolumn i imprezke żeby nakręciły :]

Skomentuj

ej no bez przesady 4x266 to juz na basie tez bedzie ciakawie, kiedys mailem 2x266 i pokoj 20Mkw mozna bylo naglosnic bez problemu! to sa kolumny dobre dla ciebie moim zdaniem.

Skomentuj

Zamieszczone przez DJ_Forever
                              PIEPSZYC GUPOTY!!!
                              Niedośc że ci pomagaja to ty jeszcze niegrzecznie, oj nieładnie.

mIKI, nieuciekłem, po paru postach mnie słuchac niechcieli więc co miałem zrobic skoro zmądrzałem potem, zmieniłem nicka pozatym wkoncu hakis normalny , ale że teraz mamy naród w 21 wieku to niema juz szybkiego fatality tylko próbujemy naprowadzic słuchaczy na dobra drogę

Sory za offtopa ale jak to MIki napisał , tez sie niemogłem powstrzymac :P

Skomentuj

No to co,może zaczniemy gadać o problemie autora postu?No bo się chyba juz zdążyliście wykłócić :roll:

Skomentuj

Jesli ma byc TYLKO głośno to kup stxy wpakuj w nie ze 400 W i bedzie głosno.

PS. Już zacząłem.

Skomentuj

Nie koniecznie...
                                    Otóż ostatnio zadziwił mnie duet na arn 188 cos tam plus arv-ka napędzane Gain Clonem.
                                    20 m.kw. i taki burdel robiły że aż sie zdziwiłem.Wiem że to żadne cudo ale hałasu dużo produkuje.No i jest szansa w spokojniejszych nalotach nastroju zrozumienie czym jest muzyka i jej przekaz.
                                    Może tędy droga?

Skomentuj

uwazam ze tesle (nawet projekt EZO) w dobrym konfigu sprawdza sie doskonale w tym przypadku. majac 4sztuki ARN 226 bedzie mozna wytworzyc juz troche basiku (a z tesli jest ona bardzo przyjemny) a w dodatku nie wymagaja wilkiego wzmaka!
                                      co do calej koncepcji to jest okey, zmienilbym jednak sredniego z ARP na ARX. konkretny zestaw za mala kase.

Skomentuj

A co powiecie jakby zrobić coś w stylu STX:
                                        27-150-4-ss
                                        22-120-4-SS
                                        jakiegoś wysokotonowca
                                        jakiegoś sredniaka pewno tesla

[ Dodano: 2006-09-28, 22:06 ]
                                        DOSŁOWNIE JUŻ SIE POGUBIŁEM KAŻDY GADA COS INNEGO!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Skomentuj

uzasadnij dlaczego takie a nie inne głosniki. wkoncu musisz sie czyms kierowac wybierajac je.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X