Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2 x 22sc do subka ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

za 200zł power 12?? gdzie?

[ Dodano: 2006-10-04, 21:14 ]
    Zamieszczone przez mIKI
    pan_membran napisał/a:
    subek głównie do muzyki, a zalezy mi na zejsciu i wykopie, jakosc moze zejsc na drugi plan...
    takie slowa z ust mederatora, smieszy mnie to lekko.
    jak sam miki zaznaczyl te slowa powiedizal pan_membran a nie umberto, chyba o to chodzi :)

Skomentuj

Bo membran to mod na Audiomanii, a tutaj gada, że jakość może zejść na drugi plan, czyli prosta sprawa: "Wpadają ziomki, łał, kolo, ale masz wypas-sprzęt" To chyba o głośnik do czegoś takiego chodzi :-) Membran, ja już nie będę liczył Twoich konstrukcji, które zatrzymały się w fazie planowania, nc.

Skomentuj

aaa umberto, no co Ty nie chodzilo o Ciebie:P
        mailem na mysli membrana:P
        btw. jeszcze wczoraj w podopisie mial jakies 6 kolstrucji i srednio po 40% zrealizowane:P hmmm;]

Skomentuj

ale juz niema pewnie sprzedal i teraz robi suba. on ma tempo...

Skomentuj

hmm..widze mały atak na moją osobę...no ale coz, wiem ze duzo planuje, i konstrukje ktore miałem w opisie skoncze...
            Langusta, nie będzie tak jak mówisz..nie chce tym szpanowac..
            mIKI, czy wzmacniacz irka byłby dobry ??

Tasior, nie sprzedałem... czy to ze jestem moderatorem oznacza ze nie mogę się uczyc diy?? sory, wiem ale nie jestem jeszcze taki rozeznany w tym...

Skomentuj

Co do moda Membrana na Audiomani:
              to jest modem w Zieleniaku, byl to jego pomysl i bodaj Rosiny, dlatego tez zostali tam moderatorami. Nie musza miec tam nie wiadomo jakiej wiedzy.
              Co do jego konstrukcji, miala byc ich masa juz... chlopak jest mody, a wiadomo jak to jest jak sie jest mlodym. Duzo planow, pomyslow, a z realizacja ciezko.
              Nie kazdy z was w wieku 13 lat robil albo planowal robic cos na tesli, visatonach itp.
              Mimo wszystko wydaje mi sie, ze pan_membran, powinien zrobic i pokazac chociaz jedna konstrukcje zeby ludzie sie do niego przekonali:)
              Ot tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Skomentuj

Maxi, i konstrukcja będzie. tak jak w opisie, zostało polutowac zwrotke i wykonczyc..

ciekawe czy wy interesowaliscie się tym na powaznie...ale nic..koniec off topu..

Skomentuj

hm... to on ma 13 lat? :) jesli tak to i tak niezle :), dobrze ze sie nie pcha w alkohol itp :)

Skomentuj

greg00, jasne ze mam 13 lat....

tak na boku nie nawidze ludzi w moim wieku ktorzy jaraja i pija..uwazam ze jeszcze mam na to duuzo czasu :P

Skomentuj

a membran pisal gdzies ze ma 14 :) (2 lata temu tez mialem 14,tylko ze monitorki i suba mialem,a pozniej 2 suby jeszcze i GC,tda...)

Skomentuj

Tasior, 14 lat rocznikowo.. rocznik 1992 :) za miecha juz skonczone 14 :P

a tak moze do tematu : bsw 12 i panel ??

Skomentuj

mam taką prosbe,jesli wybierasz glosnik,to uzasadnij krotko dlaczego ten,a nie inny.

Skomentuj

Tasior, ok. Czemu bsw - hmm..
                            po 1. - mIKI powiedział ze jesli chce wykopu to ten
                            po 2. - wydaje mi się ze będzie odpowiedni..

Skomentuj

bsw w muzyce sprawdzi sie idealnie! panel irka moze byc:) ja polecam janka. jakos lepiej to gra na basie... to chyba prez ten subsonic

Skomentuj

mIKI, tylko kto mi moze zlozyc janka ??

Skomentuj

daj ogloszenie. mysle ze kilku chetnych zapalencow sie znajdzie

Skomentuj

Czaruję...
                                  X