Niestety mam taką klawiaturę, która nie wysyła do kompa info. o zrobieniu PrintScreena ..... Także nie mogę. Po pprostu stwierdziłem, że narazie zostawię taki b-r jaki jest, a następnie będe go dostrajał na ucho ..... Czy może ktoś dokładniej określi, czy jeżeli zastosuję matowy srebrny i do tego dam bezbarwny lakier to uzuskam taki kolor .... ? Oraz czy zwykła wata ( użyta jako wytłumienie ) przyklejona na Vicol będzie się trzymać ścian, czy może dać coś jeszcze, aby ta wata się trzymała ..... ? Pozdrawiam !
No i właśnie o to chodzi, że ja nie mogę próbować, tylko to musi być pomalowane raz a porządnie. No chyba że dobór koloru i wbicie go do puszki kosztuje mało ... No cóż - narazie muszę usprawnić samą skrzynię i dać nowy głośnik. Pozdrawiam !
hm.. jak sie chce cos nowego czego malo kto probowal to trzeba sie liczyc z kosztami...
oddaj do lakiernika i on ci to pomaluje na taki kolor i bedzie tak jak chcesz - porzadnie.
za pierwszym razem malo co wychodzi tak jak trzeba
Mam inny pomysł - dzisiaj istnieje takie coś jak wbijanie farby dobieranej komputerowo do puszki. Wezmę kolumnę - pojadę do Brico Marche - i tam mi dobiorą odpowiednią farbę. Po prostu .... Pozdrawiam !
Achhhh ..... Żaden kłopot ! Pokaże, pokaże .... Obudowa już jest w 80 % wyszpachlowana i zarazem wyszlifowana. Kupiłem watę, przkleiłem ją w środku na Vicol i doczepiłem zszywkami. Jeszcze tylko dół mi został - to się zrobi. Jutro szpachluję jeszcze dół i tył, szlifuję, czyszczę, maluję ją, doczepiam coś na dół aby nie szorowało o podłogę albo o blat szafki, przykręcam głośnik i .... granie ! Pozdrawiam !
[ Dodano: 2006-10-10, 19:32 ]
Co do tych "pierdziawek" - bez suba słyszę, co one potrafią - a w porównaniu do jakichś Creative'ów czy Logitech'ów nowych - mogą i dają dużoooo dobrego. Nie jest to co prawda dźwięk jak z jakiś porządnych kolum DIY, ale nie mogę narzekać. "Pierdziawki" pomaluję na taki sam kolor jak suba i tyle. Pozdrawiam !
Skomentuj