Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SUB bez kompromisow...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SUB bez kompromisow...

Witam wszystkich bardzo dawno nie pisalem ale czas i pora odswiezyc swoje zainteresownia, obecnie jestem w USA, ale niedlugo zamierzam wracac do kraju, i przyszla chec zlozenia dobrego suba, koszty jakie chce poniesc nie liczac obudowy a same kompnenty to 800 gora 1000 dolarow, czyli sam glosnik i wzmacniacz, co oczekuje to co zawsze bylo moim marzeniem
    oczywiscie kazdy ma rozne marzenia :mrgreen: ale chodzi mi o makabryczny miesisty bas tlusty i zjezdzajacy na najglebsze regiony basowego swiata, sub w 100 % do muzyki muzyka typu drum & bass, czasami house badz progresive mysle o takim napedzie jest mozliwosc podlaczenia na 230 v wiec wybieram to http://www.madisound.com/cgi-bin/ind....2138&pid=2011
    co do przetwornika wlasnie nie wiem maksymalnie 12 cali, myslalem nad

XXLS 12 "B" (P830847)
    badz
    Scan Speak 23W4557T00 + MB 23W0-00-00

Jak pisalem to ma byc ociezaly ospaly tlusty wywracajacy meble bass :twisted: wiem moze to troche dziwne ale nie mam zamiaru zaczynac dyskusji o upodobaniach bo kazdy lubi to co lubi hmmm... dlatego prosze o skorygowanie moze dobranie innych komponentow bo sam juz nie wiem mam metlik moze cos z JL albo autobahn nie wiem dlatego zwracam sie do szanownego grona forum by cos w tej kwestii poradzili i doradzili podalem jakie moge poniesc koszty na przetwornik i wzmacniacz obudowy nie licze bedzie skladana w Polsce wiec prosze o porady rady. Za odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam

hm... ten wzmacniacz troche drogi :), widze ze chcesz troche poszastac na prawo i na lewo....

Skomentuj

Dodam iz nie slyszalem tych przetwornikow a najbardziej komfortowym zestawem jakim cieszyl moje ucho pod wzgledem niskich tonow byl Altus 300, wiec prosze o porady tych co slyszeli i juz cos wiedza nie chce zmarnowac pieniedzy :wink:

Skomentuj

arcisz, bierz Scana, nie oklepany i zawsze chciałem usłyszeć, albo właściwie poczuć takie zejście.

Skomentuj

Czaruję...
        X