Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gabka 1 cm od sciany obudowy ale jak ???!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gabka 1 cm od sciany obudowy ale jak ???!!!

no wlasnie jaka jest na to dobra metoda ?? jakeis korki poprzyklejac czy listewki czy jak
    i czy nie bedzie to aby telepotalo pod wplywem drgan glosnika ??
    czy nie lepiej byloby przykleic bezposrednio do scianek ??

Moja rada - z gąbki ok 1 cm wytnij małe kwadraciki które przyklej np. wikolem do scianek obudowy ,poczekaj 1 dzień aż dobrze złapie , do tych kwadracików przyklej właściwą gąbkę ... ja tak robiłem i jest spoko ,wszystko się trzyma

Skomentuj

ale to chyba duzo tych kwadracikow potrzeba zeby to nie telepotalo ..... bo jak dam powiedzmy 4 to chyba lipa .... jest to konieczne ??

i jeszcze co do obudowy to zastanawiam sie czy koneiczne beda wzmocnienia (obudowa ma 56 litrow )

Skomentuj

Obudowa spora i niezależnie od grubości ścianek sugerował bym wykonanie wzmocnień.Więcej pomogą niż popsują.

Zerknij na gotowce,popatrz jak inni to robią,wiele mozna wywnioskować.

Skomentuj

no wlasnie, ale mnie tez to ciekawi, kiedys zrobilem tak ze dalem wygluszenie jakies tam jakas tam odleglosc od scianek, ale po co? co to daje? jaka jest roznica czy damy tak czy bezposrednio do scianek?

Skomentuj

na to że ścianka "telepocze" nie pomoże gabka ... tylko wzmocnienia trzeba dać
            Właśnie a co daje odstęp ?

Skomentuj

ale chodzilo mi o to ze jesli gabka bedzie w powietrzu praktycznie to bedzie tekepotac scianki nie telepotaja az tak zle nei jest

Skomentuj

hm... gabka jest takim materialem ze raczej jej nie bedize slychac jak bedzie lekko udezala o scianki:)

Skomentuj

Czaruję...
                X