witam jestem nowy na forum nazywam sie pawel i chce zaczac zabawe w diy i martwi mnie ze nie wiem jakich przetworników uzyc do budowy mojego pierwszego zestawu a minowicie chcialbym zbudowac jakis zestaw kolumn do mojego pokoju o powierzchni 10 m2 i mam do wydania okolo 300 zl na przetworniki i zwrotnice ma to lepiej zagrac niz moje glosniki od wiezy tomsona 2x 40 wat i teraz moje pytania
1. Jakie prztworniki wybrac i gzdie kupic ?
2. jakie zwrotnice dobrac do tych glosników i gdzie kupic ?
3. Bedzie zasilane diora ws 504 lub ws503 ( kupuje wtrakcie poradzcie który leprzy)
4. Kolumny maja dobrze grac glosno ( beda czasami sluzyly na imprezki za rok 18 trzeba
zrobic impre a niema audio)
zestaw ma sluzyc mi przewaznie do sluchania muzy, filmów i gier, a czasami na imprezki a lubie glosniej posluchac myslalem nad zestawem 2+1 ale nie wiem jak sie do tego zabrac moze pomozecie mi w budowie kolumn
:mrgreen: pozdrawiam mendrek :mrgreen: :razz: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
1. Jakie prztworniki wybrac i gzdie kupic ?
2. jakie zwrotnice dobrac do tych glosników i gdzie kupic ?
3. Bedzie zasilane diora ws 504 lub ws503 ( kupuje wtrakcie poradzcie który leprzy)
4. Kolumny maja dobrze grac glosno ( beda czasami sluzyly na imprezki za rok 18 trzeba
zrobic impre a niema audio)
zestaw ma sluzyc mi przewaznie do sluchania muzy, filmów i gier, a czasami na imprezki a lubie glosniej posluchac myslalem nad zestawem 2+1 ale nie wiem jak sie do tego zabrac moze pomozecie mi w budowie kolumn
:mrgreen: pozdrawiam mendrek :mrgreen: :razz: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Skomentuj