Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

No to pytamy o dobre głośniki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

takero POPIERAM. A we wzmaku mzoę być cegła ale by ładnei wzmacniała :P

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
      Myśle że jeśli dyskoteki nie robisz to wystarczy Ci do słuchania do tego pomieszczenia. Ja Ci powiem że u mnie w 20-25mkw po dwa kepy są na wyrost do normalnego słuchania jeden spokojnie by wystarczył. Pozatym Monacor ma dużo lepsza jakośc nic te Visatony.
      Faktycznie jestes głuchy. Bo u Seweryna po jednym kepie w 18 metrach i dyskoteke prawie można robic porzadna w pokoju

Zamieszczone przez flodins
      2x w170s + g20sc -2 way
      DObry wybór, dużo lepszy niż sc10n który jest budżetówką.

Zamieszczone przez takero
      szykuje właśnie pare zestawów kin domowych - jeden dla mnie - właśnie z tymi stxami nowymi
      A skad wiesz jak gra nowy stx ? jak nawet nie potrafiłeś zaaplikowac w130s to co dopiero nowego "super technologicznego" stxa. Cieszy mnie że robisz tak dużo kin domowych naraz, brawo :cool: Tylko potem głosników nie sprzedawaj zrypanych znowu :lol:

Skomentuj

super technologicznego stx-a to akurat ja aplikuje po konsultacjach z jego projektantem.
        A kto dobrze zaaplikowal w130s? Chetnie popatrze na charakterystyki.

Moge zalatwic taniej tego monacora, chyba jeszcze cos chinczykom zostalo w magazynie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
          Moge zalatwic taniej tego monacora, chyba jeszcze cos chinczykom zostalo w magazynie
          taniej znaczy ile? chińczykom? (:

takero jest jeszcze coś takiego jak renoma firmy i ogólnie panująca opinia o jej produktach...

Przydałoby się zeby kolumna miała 4ohm ale nie jest to śmiertelnie konieczne(wzmak diy)

Skomentuj

Zamieszczone przez flodins
            jest jeszcze coś takiego jak renoma firmy i ogólnie panująca opinia o jej produktach...
            jeśli coś robie coś dla siebie to słucham tego ja, a to co na forum napiszą gdy umieszcze coś w dziale konstrukcji to szczerze mi wisi :)

Skomentuj

Czaruję...