Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co myślicie o głośnikach firmy GMS?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co myślicie o głośnikach firmy GMS?

Tak się zastanawiam, że na urodziny któśe będa za 6 miesięcy dosane pierwszą kase na subwoofer, więc popatrzyłem sobie na allegro na głośniki 150-230zł. Ciekawie wyglądają jakieś dziwne głośniki GMS, może taki byłby dobry? Najmniejszy 20cm hertz za 270zł na allegro niestety za drogi na mnie, 230zł to naprawde absolutny max, co polecacie, nie większe niż 25cm.

To już bym wolał boshmann'a ALX-122SP albo CW1202C. Na którymś zdjęciu na allegro widać jego efektywność przy 50Hz, poprostu porażka!!! Jednak do obu głośniczków przydałoby się przynajmniej 150W-200W

Skomentuj

to general music system, jakos tak , duzo lepsze od alpharda,mogą byc, ale rewelacji w tej cenie nie szukaj . znajdz w wyszukiwarce gms i strone polskiego dystrybutora.

Skomentuj

Pytalem ludzi co tym handluja i jest calkiem dobra opinia o subach GMS-a Jednak za te pieniadze to maja dosc mala moc i blaszane kosze. Chyba wolalbym buszmena szkoda tylko ze ALX-122SP jest juz nie dostepny i tylko resztka na rynku zostala. Z kategorii 10cali trudno znalezc jakis dobry i tani glosnik. W 12calach jest spory wybor.

Skomentuj

Irek na allegro jeszcze są :) nawet taniej niż poprzednio

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32058280

Skomentuj

popatrz na beyme 10 br 60 jest interesujacy
            genialnie twardo gra i zachowuje dobra kontrole w 45 l da sie z niego wykrzesac te 40 hz przy f3

glosiki bsma to cos pomiedzy tonsilem a beyma sa odbre ale jak sie mawia "szału ni ma"
            ja na twoim miejscu bym kupil i sie przekonał

Skomentuj

sporo sklepów sprzedaje gms, na Twoim miejscu wybrałbym sie i posłuchał przed kupnem

Skomentuj

Czaruję...
              X