witam,kupilem programik bassbox pro na ebayu za 60zl:)jezeli ktos na nim troszke pracowal i zna go, to bardzo prosze o kontakt pod numerem gg. 4525867 chcialem prosic o kilka wskazuwek i nie chce zasmiecac tym forum...dziekuje i pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
program bassbox pro
Collapse
X
-
flodins - a czy szymszymon napisal, ze kupil legala?To ze sobie wydal pare zlotych - bo lubi
- nie znaczy, ze to legal! 129$ kosztuje w: http://www.ht-audio.com/bassbox.htm i raczej marne szanse na to, ze ktos Ci odsprzeda za 60pln z licencja, faktura itp.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Grzegorzflodins - a czy szymszymon napisal, ze kupil legala?To ze sobie wydal pare zlotych - bo lubi
- nie znaczy, ze to legal! 129$ kosztuje w: http://www.ht-audio.com/bassbox.htm i raczej marne szanse na to, ze ktos Ci odsprzeda za 60pln z licencja, faktura itp.
witam,kupilem programik bassbox pro na ebayu za 60zl:)jezeli ktos na nim troszke pracowal i zna go, to bardzo prosze o kontakt pod numerem gg. 4525867 chcialem prosic o kilka wskazuwek i nie chce zasmiecac tym forum...dziekuje i pozdrawiam
Skomentuj
-
chodzi mi np o litraz,w okienku internal volume sa podabe vb i total...nie wiem ktory litraz jest wlasciwy...przy czestotliwosciach strojenia jest fb,ql i f3, i jezeli fb to czestotliwosc strojenia to co to f3 i ql.nastepnym problemem dla mnie jest to co to jest qlv przy wymiarach rury bass reflex.nastepnym problemem sa wymiary obudowy...program podaje litraz i "niby wymiary pudelka.."tylko nie wiem czy program podaje wymiary wewnwetrzne czy zewnetrzne...nie wiem takze do czego sluzy box volume displaced by miscellaneous object such as braces..
Skomentuj
-
oj panowie panowie...co wy macie z tym winisd??w temacie jest napisane basbox pro a nie winisd, wiec juz darujcie sobie to gadke...niektore osoby wola bardziej zaawansowane programy, win isd nie jest bogiem i raczej ma malutkie mozliwosci(wystarczy porownac go chocby np.z speaker workshop).pozdrawiam
[ Dodano: 2006-12-01, 10:27 ]
a na chwilke wracajac do winisd, to moze dopiero wersja alpha (wersja nie stabilna, ktora moze bardzo blednie symulowac i liczyc)jest warta uwagi.wiec wszystkim ktorzy tak kochaja to winsd radze czekac na wersje beta wersji alpha,pozdro
Skomentuj
Skomentuj