Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kilka propozycji,co wybraC?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No niestety ale kepa niebedzie,raczej...
    mialem brac od Zibiego 2 kepy po ~220 zł ale dzis sie dowiedzialem ze sprzedaje tylko 4 naraz,a nie 2 sztuki,a nowki sa po 290 lub 270(allegro) wiec niestety,ale usher + cos ...

Chyba ze wiecie gdzie kupic tanio kepy

Skomentuj

u mnie w miescie w gliwicach mozna kupic po 230zl, tylko trzeba sie dogadac ze sprzedawca.

btw. ma moze ktos projekt zwrotnicy dla jednego kepa i xt19? prosilbym o jakiegos pewniaka, a nei przypadkowo znaleziony w sieci, bo takich jest niestety pelno . ew. jesli macie propozycje jakiejs innej kopulki (interesuje mnie przedzial do 200zl za sztuke) wraz ze schematem zwrotnicy (poki co nie mam czym pomierzyc, co sie wkrotce zmieni, ale poki co musze kopiowac od innych)

Skomentuj

wszędzie można meić aniej ale trezba poszukać. A dzisiaj ludzeio to chcą buy wszystko za nich robić nawet MYŚLEĆ!!

Skomentuj

Caleb,http://audiomania.info/forum/viewtopic.php?t=2100
          tam jest zwrota juz gotowa :)

Zibi,wiec moze mi podpowiesz gdzie,bo narazie to tylko na mysl mi przychodzi Irek.

Skomentuj

Tasior, do monacora napisz, albo właśnie spróbuj przez Irka.
            dj_zibi, piszesz mało wiec postraj się o to żeby można było choć bez problemów to przeczytać ;]

Skomentuj

takero fakt. pisze bez lukania na klawierke(ucze się) :cool: i się znaczki mylą często :oops:

Co do myślenia to już tasiorowi wysłałem. Chłopaki wystarczy poszukać a sprzęt się znajdzie i to duuużo taniej :)

Skomentuj

Ja też ale czasem zapone poprawiać :)

Skomentuj

ja tez pisze bez patrzenia na klawiature ale to mi nie pomaga w dokonaniu wyboru. :evil:

Skomentuj

Czaruję...
                  X