Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

beyma.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

beyma.

http://www.elmuz.com.pl/sklep/download/POWER12-I.pdf
    co o niej myslicie? oczywiście chodzi mi o suba HA.
    moze to coś konkurencyjnego dla BSW 124II...
    spl wiekszy. niskie zjescie, mala buda...
    ktoś możę miał z nią styczność?
    jakieś zasłyszane opinie?

Ja ją słyszałem. WG mnie najlepszy głośnik jaki słyszałem. Dzwięk potęga. Bas super niski nie jest myślę że BSW 15" zejzie nizej. Ale wątpie by zagrał az z takim kopem jak Beyma. Słyszałem również dwie te beymy w pokoju około 40mkw. Powiem wam że czegoś takiego jeszcze nie było :razz:

Zaraz zapwne pojawi się 100 wpisów że głośnik do bani itp. Ale miałem kilka głośników i powiem wam ze nie szłyszałem głośnika któru by az tak dobitnie grał. Głośnk jest mega szybki. Jak każda beyma troszku estradowa:]

Skomentuj

ale chyba cena znacznie przewyzsza BSW 124 II....

Skomentuj

Aha głośnik potrzebuje pieca. I tu byle holtonik 400W nie wystarczy:] ja słyszałem ją z wzmakiem ADS, modelu nei znam:] Ale coś o tych wzmakch Umberto powiedzieć mozę :]

Skomentuj

kusi.... kusi...:>
          w jakiej budzie slyszales? closed czy BR?:>

[ Dodano: 2006-12-06, 23:05 ]
          greg00, cena to nie wszystko:)

Skomentuj

oczywiście że BR:]

Skomentuj

hmmm mysle ze janek w wersji 500W dalby rade:>

Skomentuj

Wiesz ja wole mostki:] janek 300W w mostku z mocnym trafem :]

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                  greg00, cena to nie wszystko:)
                  no wiem wiem, ale piszesz ze knkurencja dla BSW, a jaka to konkurencja jak cena 2 czy 3 razy wyzsza :)

Skomentuj

konkurencja brzmieniowo - jakościowa:)

Skomentuj

Głośnik bardzo ciekwawy, duża moc, spl. Tylko z tego co ludzie piszą głośnik ma sporą wadę, cewka przy dużych wychyłach wali o dno.

Skomentuj

w tych modelach tez tak jest?:( ehh
                        http://www.elmuz.com.pl/sklep/download/POWER15-I.pdf

w zasadzie nieznaczna ronica w cenie, buda troche wieksza, ale jakie osiagi!
                        jesli paramatry sa realne to masakryczne sa te glosniczki...
                        wiecie moze gdzie mozna je najtaniej wyrwac?:>

Skomentuj

w power 12 tez? myslalem ze tylko w 12BR70 tak jest, ale widac to standard u Beymy jak tak

Skomentuj

mIKI myślę że jak będziesz słuchał z wyobraźnią to głośnikowi nic się nie stanie.
                            Pamiętam że irek pisał że ma tą beyme, nie wiem dokładnie czy mówił że cewka wali o dno czy górne zawieszenie udeża o kosz(taka wada jak w stx gdn 42-300)

Skomentuj

W tej co ja maiłem nic nie stukało:] Pewnie ktos dał za słaby wzmak:P

Skomentuj

mIKI, też przymierzam się teraz do kupna jakiegoś dobrego głośnika do suba.
                                Niestety, Powery dla mnie za drogie. Może jeszcze ktoś się zdecyduje, to możnaby zapytać, jaka cena za 3szt. Ale 400zł mogę dać max, więc raczej odpada.

Skomentuj

No no to jest mysl do ARZ jak znalazł :] Ja bym tak bardzo o ta cewke sie nei obawiał dobra aplikacja troche rozsadku i nic sie nie stanie. Pogadaj z LUKASZem on powinien cos wiedziec wiecej o tym głośniczku :]

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                    w tych modelach tez tak jest?:( ehh
                                    http://www.elmuz.com.pl/sklep/download/POWER15-I.pdf

w zasadzie nieznaczna ronica w cenie, buda troche wieksza, ale jakie osiagi!
                                    jesli paramatry sa realne to masakryczne sa te glosniczki...
                                    wiecie moze gdzie mozna je najtaniej wyrwac?:>
                                    Jakie koszta takiej 15" ??
                                    Skoro zalecają bude closed 55dm3 to mnie to pasi (moge dać ok 65 netto) ...

Skomentuj

gdyby bylo kilku chetnych moze da sie wynegocjowac jakies rabaty...
                                      cena katalogowa 12" to 580pln
                                      15" to 655pln wiec roznica jest niewielka.
                                      wieczorej przejrze jeszcze zagraniczne fora i sklepy internetowe, moze bedzie taniej.

Skomentuj

To ja moge spzredac power12 za 450zl lekko uzywana :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X