Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alphard Yakuza 15" w domu ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Alphard Yakuza 15" w domu ?

Jak w temacie mam w planach kupić ten głośnik do auta i pomyślałem aby tez kupić taki do domu ale czy to sie nada ? pomieszczenie w którym by grała yakuza to 28^2

To typowy samochodowy mulator nie wiem czy sprawdzi się w domu.

Skomentuj

Zapomniałem dopisać że będzie wykorzystywany do muzy czarnego pochodzenia i kina domowego

Skomentuj

w tym się sprawdzi wyśmienicie :)
        to wyjątkowy zamulator - w kinie mało co mu dorówna we wszelakiego typu wybuchach itd.
        Tylko że potrzebuje napędu dobrego.

Skomentuj

ja obecnie w domu mam tez samochodówke hertza es300 i jego brzmienie bardzo mi sie podoba :) tzn podobało bo wzmak mi poszedl z dymem;/

Skomentuj

acha... fachowa większoś forum twierdzi że samochodowe głośniki nie pasowac do chałupa?? taki hertz raczej nie muli ale ma powera niesamowitego i niesamowitego zejscie....

Skomentuj

ale nie kazdy do CA zagra w HA.
              najprostszy przyklad? axx1010,w domu dostawal 300 W i gowno go bylo sluchac,a w aucie dostawal 30 W z alpinki i robil istna sieke...

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                acha... fachowa większoś forum twierdzi że samochodowe głośniki nie pasowac do chałupa?? taki hertz raczej nie muli ale ma powera niesamowitego i niesamowitego zejscie....
                zależy co kto lubi i czego oczekuje - mi hertz w domu nie pasuje (btw mówisz że hertz nie muli ? :| ).
                Ale za to mam inną samochodówke - DLSa MW112, ale to już zupełnie inna bajka niż hertz...

Skomentuj

Czaruję...
                X