Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tonsil gdn 13/50

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tonsil gdn 13/50

jak sadzicie te gdn-y z allegro sa orginalne zerknijcie okiem mnie wiecej chyba bedzie mozna rozroznic fotki sa dosc wporzadku http://allegro.pl/item159278449_tons...szt_ideal.html

chce je przeznaczyc na monitory

mysle, ze oryginal, ale to jest gdn 13/50/1, a nie lepsza 9, tak mi sie wydaje.

Skomentuj

MoJojojo, Myślę że to jest wersja dla Mission robiona na zlecenie i tylko, GDN13/50. wersja polipropylen barwiony stosownie do zamówienia.Chociaż chętnie bym się czegoś więcej dowiedzeć potrzebował,jak kto co nieco wie proszę!Pozrawiam. :roll:

Skomentuj

To są zwyczajne 13/50, a nie osławione 13/50/9 montowane kiedyś m.in. w Cz@tach.

Skomentuj

jesli ktos chce to wiem gdzie kupic 3x gdn 13/50/9 12 ohmowe. po 65 zł bodajze.

Skomentuj

tasior nie 3 a została jedna i na co komu 12R :)

Skomentuj

bo wiem ze niektorzy mieli takze 12 ohmowe i gdyby chcieli polaczyc w 6 ohm,trudno pomyslec?

Skomentuj

A może ktoś miał doczynienia z tym głośnikiem?Jakieś szczegóły typu budowa,membrama,brzmienie,chociażby porównanie do GDN13/40/2 .Potrzebuję tego typu opini będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam :roll:

Skomentuj

Tasior szkoda gadania.

Sorka za offtopa.

Skomentuj

to na 100% nie 13/50/1, mialem ich 8 sztuk :razz:

Skomentuj

GDN13/50/1 to papierowa membrana a tu siedzi polipropylen.Przydała by się pełniejsza odsłona,a przynajmniej jak to gra!Co do danych to jest tu http://www.arczer.neostrada.pl/a001.htm trzeba co nieco więcej... :lol:

Skomentuj

Czaruję...
                      X