Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebna pomoc przy ustaleniu potrzebnej ilości nagłośnieni

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potrzebna pomoc przy ustaleniu potrzebnej ilości nagłośnieni

Witam
    Sprawa jest prosta, a zarazem skomplikowana.
    Mam zespół, raczej orkiestrę, która potrzebuje się nagłośnić na koncerty na świeżym powietrzu. Każda z 25 osób ma w założeniu swoją przystawkę, lub inne mikrofony. teraz chodzi tak, żeby móc wystąpić na jakiejś wielkiej imprezie, mając swój sprzęt.
    zakres instrumentów (akustyczne i elektryczno/-niczne) i muzyki jest tak zróznicowany, ze trudno określić typ muzyki. wiem, nie będzie to raczej żaden rodzaj metalu :razz:
    Mam niewiele środków do wykorzystania bo tylko 2500 Euro. Czy za taką kasę można zaproponować coś konkretnego dla nas? Jeśli chodzi o sprawy techniczne, to np. głośniki może nam znajomy poskładac, ale pytanie, czy za tą kasę my sie wypłacimy? Czy zbierać jeszcze kasę.
    Jeśli można, to proszę o porpozycje jakiejkolwiek możliwej kofigracji sprzętu. Najlepiej + monitor.
    Jesli nie mozna w tej cenie, no to niech bedzie cokolwiek.

I jescze pytanie poza konkursem: Czy opłaca się mieć całą orkiestrę na mikrofonach bezprzewodowych, czy lepiej, na zwisających kabelkach, tu jednak chodzi o to, że jest nas dużo i żeby jakieś zakłocenia nie były?

To wszstko chyba mam nadzieję, że jakoś w miarę jasno napisałem o co mi chodzi. Pozdrawiam.
Czaruję...
X