hmm widząc że Alton jest wmieszany w ta sprawe , no to bede musiał u siebie to przetestowac , i sądze że takze bedzie warto, posłuchamy - zobaczymy i zdecydujemy co lepsze
teraz jakieś 45, jedyne co sie boje to braku takiego zejścia, ale i tak w WOLNYM czasie (który za szybko nie przybędzie) zrobie te 20 l z odpowiednim tłumieniem i sie okaże
Dziękuje ci Budzik-u że spróbujesz.Wież mi spodoba ci sie :).Spróbuj zrobić i podziel sie wrażeniami czy pokryją się z Adam85 :).Pozdrawiam was serdecznie koledzy :) jak i całe forum IGOD-a.
hehe w weekend skonczylem suba dla kolesia na cw 1002c wsadzilem go moze nie w 20l ale w ok 27 mocno wytlumilem i jak dla mnie jest spoko moze nie ma takiego zejscia jak moja pralka (1202c w 160litrach:)) ale jest calkiem przyjemnie :>
pozdro
ps. Umberto gratuluje córeczki
ps2. ludzie uwierzcie da sie wyciagnac niskie f3 w malej budzie !!!
hehe w weekend skonczylem suba dla kolesia na cw 1002c wsadzilem go moze nie w 20l ale w ok 27 mocno wytlumilem i jak dla mnie jest spoko moze nie ma takiego zejscia jak moja pralka (1202c w 160litrach:)) ale jest calkiem przyjemnie :>
pozdro
ps. Umberto gratuluje córeczki
ps2. ludzie uwierzcie da sie wyciagnac niskie f3 w malej budzie !!!
Skomentuj