Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wrażenia Cw1002C w 20l

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hmm widząc że Alton jest wmieszany w ta sprawe , no to bede musiał u siebie to przetestowac , i sądze że takze bedzie warto, posłuchamy - zobaczymy i zdecydujemy co lepsze

Skomentuj

Budzik takie podejście to ja rozumiem(myśle, że szczególnie przy techno będzie lepiej w mniejszej skrzynce) A w jakiej skrzynce teraz masz Cw??

Skomentuj

teraz jakieś 45, jedyne co sie boje to braku takiego zejścia, ale i tak w WOLNYM czasie (który za szybko nie przybędzie) zrobie te 20 l z odpowiednim tłumieniem i sie okaże

Skomentuj

Dziękuje ci Budzik-u że spróbujesz.Wież mi spodoba ci sie :).Spróbuj zrobić i podziel sie wrażeniami czy pokryją się z Adam85 :).Pozdrawiam was serdecznie koledzy :) jak i całe forum IGOD-a.

Skomentuj

hehe w weekend skonczylem suba dla kolesia na cw 1002c wsadzilem go moze nie w 20l ale w ok 27 mocno wytlumilem i jak dla mnie jest spoko moze nie ma takiego zejscia jak moja pralka (1202c w 160litrach:)) ale jest calkiem przyjemnie :>
            pozdro

ps. Umberto gratuluje córeczki
            ps2. ludzie uwierzcie da sie wyciagnac niskie f3 w malej budzie !!!

Skomentuj

hehe w weekend skonczylem suba dla kolesia na cw 1002c wsadzilem go moze nie w 20l ale w ok 27 mocno wytlumilem i jak dla mnie jest spoko moze nie ma takiego zejscia jak moja pralka (1202c w 160litrach:)) ale jest calkiem przyjemnie :>
              pozdro

ps. Umberto gratuluje córeczki
              ps2. ludzie uwierzcie da sie wyciagnac niskie f3 w malej budzie !!!
              Następny człowiek który jest zadowolony.

Jednak moja idea była dobra.Oby tak dalej !!

Skomentuj

Czaruję...
              X