Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alpharad z seri SW

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Alpharad z seri SW

Seria SW - 3A
    Parametry najmniejszego wooferka z tej serii SW803Z wydają się ciekawe, wydaje mi że SW1003Z do któśej nie ma parametrów na eltaju się że do obudowy zamkniętej, 40L 25cm by wlazło, f6 pewnie na poziomie 35-40hz przy dobrej odpowiedzi impulsowej.Największa 30cm SW1203Z której postaram się użyc jeżeli nie spotka mnie z waszej strony sprzeciw może narobić sporo hałasu. Co myślicie o tych głośnikach, czy warto w nie inwestować?
    (sorry że alfred , ale na peerlessa musze jescze poczekać )

halasu to tym nie narobisz bo ma komicznie niski spl :)

Skomentuj

Narobi o ile dasz bardzo mocny wzmak, ale po co kupywać głośnik do którego będziesz musiał robić wzmak o jego 3-4krotnej wartości!? Jak dla mnie mija się to z celem i już wolałbym serie CW. Najlepiej zresztą poszukaj czegoś co nikt jeszcze nie sprawdzał. Po co krążyć cały czas wokół tych samych przetworników:) Pozdro

Skomentuj

tak szzczerze to caly ten alphard to dziadostwo, jedynie ta seria CW (1202), natym sie nie zawiedziesz, alew jak posluchasz lepszej klasy glosnika to potem bedziesz zygac na alpharda ;]

Skomentuj

seria Sw byla juz przerabiana dziadostwo

Skomentuj

Aha

Skomentuj

serio stary posluchaj tych ludzi tutaj!!ja mialem sw1203z i oddalem go do sklepu i wzamian wziolem cw1202 i jestem zadowolony:))) tylko jeszcez kwestia wzmaka ale narazie nie ma czasu matura ,korki i KOBITA:))))ale mysle ze do sylwka skompletuje wszystkoi pozdro wywal ten glosnik

[ Dodano: 2004-10-07, 13:58 ]
              serio stary posluchaj tych ludzi tutaj!!ja mialem sw1203z i oddalem go do sklepu i wzamian wziolem cw1202 i jestem zadowolony:))) tylko jeszcez kwestia wzmaka ale narazie nie ma czasu matura ,korki i KOBITA:))))ale mysle ze do sylwka skompletuje wszystko pozdro wywal ten glosnik

serio stary posluchaj tych ludzi tutaj!!ja mialem sw1203z i oddalem go do sklepu i wzamian wziolem cw1202 i jestem zadowolony:))) tylko jeszcez kwestia wzmaka ale narazie nie ma czasu matura ,korki i KOBITA:))))ale mysle ze do sylwka skompletuje wszystko pozdro wywal ten glosnik

serio stary posluchaj tych ludzi tutaj!!ja mialem sw1203z i oddalem go do sklepu i wzamian wziolem cw1202 i jestem zadowolony:))) tylko jeszcez kwestia wzmaka ale narazie nie ma czasu matura ,korki i KOBITA:))))ale mysle ze do sylwka skompletuje wszystko pozdro

serio stary posluchaj tych ludzi tutaj!!ja mialem sw1203z i oddalem go do sklepu i wzamian wziolem cw1202 i jestem zadowolony:))) tylko jeszcez kwestia wzmaka ale narazie nie ma czasu matura ,korki i KOBITA:))))ale mysle ze do sylwka skompletuje wszystko pozdro

Skomentuj

Czaruję...
              X