Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

opinia o STX 27-150 4 SE

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

opinia o STX 27-150 4 SE

czy ktos posiada te glosniki? lub 22cm tego samego typu. czy warto je pakowac jako glosniki estradowe(niewielkie sale 40-60 m2, typu sala lekcyjna w szkole) do pudla kolo 45-55 litrow?

opinia o STX 27-150 4 SE
    Chyba chodzi o 27-150-4-SS

Zamieszczone przez miflex
    czy warto je pakowac jako glosniki estradowe(niewielkie sale 40-60 m2, typu sala lekcyjna w szkole) do pudla kolo 45-55 litrow?
    Nie, nie warto, bo to po prsotu nie są głośniki estradowe i koniec. STX ma w ofercie specjalne przetworniki na estradę, właśnie takich trzeba użyć.

Skomentuj

langusta....
      http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb

Nie, nie warto, bo to po prsotu nie są głośniki estradowe i koniec. STX ma w ofercie specjalne przetworniki na estradę, właśnie takich trzeba użyć.
      i oto wlasnie takich chce uzyc Miflex

Skomentuj

wiec nadaja sie czy nie? czy to jest kolajny tani bubel?starczy na niewielkie sale?

Skomentuj

lepiej dać GDS'a 30-120 ładniejszy dźwiek

Skomentuj

O LOL. Przepraszam, zaćmienie. To jest estradowy.

Skomentuj

Moim zdaniem nie nadaje sie. Za mała efektywność to raz, dwa ten głosnik bardziej przeznaczony jest do niższego zejścia do nie drogiego w miare nisko schodzącego subwoofera a nie do estrady. Jak dasz go w 45 litrów i podasz mu 120-140 W to głosnik lata jak zyd po pustym sklepie (bass-reflex). zero kontroli. Takze moim zdaniem do kolumny estradowej troche on nie pasuje, chciaz moge sie mylic !

Skomentuj

co wy jakieś bzdury piszecie GDS27-150-4-SE do subwoofera??

Skomentuj

Sound Wave, chyba ZAP też myśli o 27-150-4-SS :???:

Skomentuj

Faktycznie pomyliłem sie. Przepraszam za zamieszanie :p.

O SE sie nie wypowiem bo nie słyszałem niestety:/

Skomentuj

SOUND WAVE, zalezy mi na niewielkij obudowie9( tak zeby nie rzekraczala 60l), dla tego pytam sie wlasnie o 27-150- SE,
                      dla 30-120-8 SE wyjdzie duza obudowa pnad 100l

Skomentuj

ponad 100L chyba cię pogieło ja bym go dał do 40-50L głośnik ma mały X-max i te 100L go zamęczy

27-150-4SE do 25-30

Skomentuj

Zamieszczone przez miflex
                          czy ktos posiada te glosniki? lub 22cm tego samego typu
                          kolega UKA robil zestaw skladajacy sie z 4 "satelitek" na 2xGDS22 + GDWT tonsila (Sound Wave, jaki to byl bo niepamietam??). wszystko to bylo zapakowane w ok 20L compact i musze przyznac ze jak za taka cene to gralo przyzwoicie...
                          potrafily naglosnic sale w sredniej wielkosci lokalu (chyba lekko ponad 100m - niepamietam) wiec do szkolnej klasy bylyby idealne :wink:

Skomentuj

ja mam 2xGDS22 i jak za tą kase to polecam. nisko tym niezejdzie ale za to średnich tonów bardzo bardzo duzo

Skomentuj

Zamieszczone przez halogen0
                              nisko tym niezejdzie
                              fakt ale kopie az milo :lol:

Skomentuj

Czaruję...
                              X