Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kompletny brak pomysłu na niskiego :(

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kompletny brak pomysłu na niskiego :(

Nie wiem jaki niski wybrać do takich:
    STX GDWK-10-200-8-PJ
    TVM ARX-150-25/8
    i zastanawiam się nad GDN-22-120-8-SS STX albo TVM ARN-226-07/8. Nie widziałem na forum za wiele komentarzy na ich temat. Ciekawy jest jeszcze TVM ARN-226-08/8 ale obudowa mi wyskakuje gigantyczna w WINisd. Obudowa zamknięta.

zrob sprawdzona konstrukcje... albo cos lepszego 2 way

Skomentuj

natural1, ile masz kasy? jaki wzmak? i jak duze pomieszczenie?

Skomentuj

wez stx 22 .buda br okolo 25-28 l strojona na 40-45 hz.

Skomentuj

a zwrotke bedziesz umial zrobic??

Skomentuj

jesli chodzi o zwrotke to licze na SW.

Skomentuj

Zamieszczone przez natural1
              jesli chodzi o zwrotke to licze na SW
              a ile SW sobie liczy za zwrotnice?? bo watpie zebys sobie ja sam zaprojektowal

Skomentuj

sw=speaker workshop moze tym razem ;d

Skomentuj

a moze tonsil 20/80/2??

Skomentuj

chyba zdecyduje sie na TVM. ma ladniejsza charakterystyke i jest tanszy. a nawiasem gdzie moge obejrzec Tonsile, bo nie moge znalezc w necie.

Skomentuj

www.e-tonsil.pl jest jeszcze jakaś strona "sklep-tonsil" ale nie pamietam dokładnie... a tam było taniej :-) pare grosza

Skomentuj

ja bym brał STX'a. Estetycznie też sie lepiej prezentuje. A tak nawiasem. Dobry jest ten STX GDWK-10-200-8-PJ :?:

Skomentuj

o GDWK wiem tylko tyle co z forum więc nie mogę wyrażać swioch opinii.ale podobno dobry. a stx ladnie zagra w closed??

[ Dodano: 2007-02-25, 22:11 ]
                          stx ma niski SPL. wacham się. czytałem kilka opinii na temat tego ze stx lepszy ale ciagle nie moge sie zdecydowac.

Skomentuj

Może jednak jakieś 20/60 albo 20/80 tonsila?? to na prawdę dobre głośniki... do 3-way hmmm... jedyny minus to trza jakoś obręcz zastosować...

Skomentuj

te tonsile sa ok, troche drozsze, ale nie bedzie to kwiatek do kożucha? nie jest troche za dobry do STX i TVM? jakość sie równa do najsłabszego ogniwa więc może troche to strata kasy? a przy okazji czym sie rozni tonsil GDN 20/60/11,8 od GDN 20/60/3,8 ?? parametry te same cena ta sama, wyglad inny ale czy cos jeszcze?

[ Dodano: 2007-03-04, 22:11 ]
                              zdecyduje sie chyba na stx. tonsil troche za drogi i nie chce do pierwszej konstrukcji takiego glosnika (za ta cene). do tego wezme STX GDWK PJ i tesle ARX 150. co o tym myslicie?

Skomentuj

Czaruję...
                              X