Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

fronty + sub do KD i do techno

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

fronty + sub do KD i do techno

czy na front 2xW170S+G20SC lub G25FEL to dobry wybór? powiedzmy że mam 350zł na przetworniki na jedną kolumne, chcę żeby głośniki dobrze sobie radziły w techno bez suba a suba używać głównie do KD i okazyjnie do mocnego udeżenia w techno :)

czy sub na Tonsilu GDN 30/120/1 to dobry wybór czy może lepiej wybrac np. BSW124II?

Z w170 zawiele basu nie bedzie...

Skomentuj

ja mialem w170s w 18 l@40 hz,schodzi do 40 hz a gra efektywnie od 45. gdyby zrobic 2.5 way na nich to powinno byc dobrze.

Skomentuj

W170S jest za drogi do swoich możliwości. Proponuje Ci dwa STXy 15-100 (te nowe) na kolumne basu bedzie pod dostatkiem a myśle że głośnik nawet lepszy. A na wysokie tony kup Seasa kt27tdfc i masz piękny zestaw. Ja ma byc taniej to zamiast seas STXa GDWK.

Skomentuj

Zibi,mógłbys mi powiedziec czy ten seas z polinka np 27 tbfc/g to jest KT? nigdzie tam niepisze albo niewidze

P.s
          mam,ale niewiem co,dobre :P

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
            Ja ma byc taniej to zamiast seas STXa GDWK.
            Ładna zmiana

Skomentuj

a jak jest ze średnicą w tym stxie? na innym forum proponowano mi monacory sph176 lub jeszcze lepiej sph156
              głośnik centralny chę zrobic na 2xW130SC+SC10N dlatego tweetery we frontach też chcę visatona żeby jakoś się to zgrywało, a może ktoś zaproponuje coś lepszego w podobnej cenie na centralny? tylko najlepiej z gotowym projektem zwrotnicy bo niestety sam nei jestem w stanie jej zaprojektować :(

Skomentuj

Zrozum chłopak że sc10N jest dobry w swojej klasie ale STX GDWK jest lepszy!! To samo w170 i w130 oba są wg mnie lipne. Dużo lepiej zagra STX. Co do monacorów to owszem ale są duzo droższe. Mimo wszystko polecam STXa poneiwaz tanszy jakość na wysokim poziomie.

Jesli chcesz głośnik ekranowany do centrala to polecam GDN 13-50-2 Ten od Totema Mite. Tonsil sprzeda Ci jak chcesz wersje ekranowane. Sam koncze monitorki na nich i wg mnie są stosunek jakoś do ceny lepsze od W130.

Langusta zamiana duża ponieważ między tymi głośnikami nie ma nic na polskim rynku ciekawego.

Skomentuj

brałem po uwage właśnie te tonsile ale nigdzie nie moge znaleść zwrotki pod nie do centrala :( mogłbyś coś zaproponować?

[ Dodano: 2007-03-13, 19:42 ]
                  czy te głośniki wyglądają na orginalne? http://allegro.pl/item172351363_tons...kpl_warto.html

Skomentuj

Tasior tak to jest KT, u seasa jest milion oznaczeń nei wiem dlaczego jedni Kt inni nie jeszcze inni walą "symbolami producenta" Hxxx :)

wygladają na oryginały.

Skomentuj

Czaruję...
                    X