jakie czasopismo Audio polecacie? szukam czegos nastawionego glownie na DIY. Pozdrawiam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czasopismo Audio
Collapse
X
-
A po co wam takie czasopismo?
"a ja bym się jeszcze podpiąl, coś z kunstrukcjami CA, tez najlepiej jakieś coś fajnego, a nie jakaś czysta teoria.. porady, wskazówki itd..."
Kad,chyba nie masz na mysli wskazowek dotyczacych audio,bo jak ja slucham kolesia ktory zekomo siedzi w car audio 5 lat i mowi ze wytlumienie odejmuje litraz obudowy albo pakuje glosnik 12" w 15 litrowa obudowe to mi sie plakac chce (ze smiechu) ze ludzie to kupuja i wydaja tyle siana na taki szajs.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez greg00to moze czas zalozyc nowe czasopismo?
Zamieszczone przez takerojedyną gazeta o prawdziwym diy to chyba modelarz jest
Zamieszczone przez LangustaW EP i EdW czasem dadzą jakiś artykulik o akustyce czy zwrotach
marian, wiesz mi, zdazaja sie i jeszcze wieksi lamerzy :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianKad,chyba nie masz na mysli wskazowek dotyczacych audio,bo jak ja slucham kolesia ktory zekomo siedzi w car audio 5 lat i mowi ze wytlumienie odejmuje litraz obudowy albo pakuje glosnik 12" w 15 litrowa obudowe to mi sie plakac chce (ze smiechu) ze ludzie to kupuja i wydaja tyle siana na taki szajs.
coś co można by podejrzeć uchwycić i zrobić samemu..
Skomentuj
-
Pomysł gazetki jest dobry, ale tylko w teorii, w praktyce okazuje się że wyszedłby jeden numer na rok i to tak rozbudowany że starczyłby na godzine czytania :)
Ten temat jak już wspomniałem poruszany jest dość często i zawsze konkluzja jest jedna, ta o której wspomniał mIKI - jeśli ktoś bardzo chce zająć się pisaniem to niech napisze jakiegoś arta na strone główną :)
Skomentuj
-
nom to panowie z dużym zasobem wiedzy którą chcieli by się podzielić, szczerze zachęcam do zamieszczania, przyda się.. bo w sumie sporo w necie tego jest ale jak coś czasem to nie ma nic..
[ Dodano: 2007-03-14, 19:35 ]
nom to panowie z dużym zasobem wiedzy którą chcieli by się podzielić, szczerze zachęcam do zamieszczania, przyda się.. bo w sumie sporo w necie tego jest ale jak coś czasem to nie ma nic..
p.s
o technice CA też można.. by..
Skomentuj
Skomentuj