Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czasopismo Audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czasopismo Audio

jakie czasopismo Audio polecacie? szukam czegos nastawionego glownie na DIY. Pozdrawiam.

a ja bym się jeszcze podpiąl, coś z kunstrukcjami CA, tez najlepiej jakieś coś fajnego, a nie jakaś czysta teoria.. porady, wskazówki itd...

Skomentuj

no raczej o coś takiego ciężko:)

Skomentuj

w takich gazetkach wydawanych w polsce to raczej mozna szukac natchnienia a nie porad. co innego w niemczech...

Skomentuj

Owszem, Niemcy mają naprawdę fajne gazetki.
          U nas niestety chyba tylko Audio i Hi-Fi i Muzyka, z tych popularniejszych.

Skomentuj

to moze czas zalozyc nowe czasopismo? :) ktos chetny do spolki? :)

Skomentuj

tyle że tam nie dużo o diy...
              wogóle jedyną gazeta o prawdziwym diy to chyba modelarz jest
              w sumie to proponuje czegoś w necie poszukać , choćby High Fidelity On-line,
              darmowe, ze sporym archiwum - można szukać natchnienia :)

Skomentuj

W EP i EdW czasem dadzą jakiś artykulik o akustyce czy zwrotach, raczej nie ponadto.

Skomentuj

eh polski rynek jest bardzo ale to bardzo ubogi..

Skomentuj

A po co wam takie czasopismo?

"a ja bym się jeszcze podpiąl, coś z kunstrukcjami CA, tez najlepiej jakieś coś fajnego, a nie jakaś czysta teoria.. porady, wskazówki itd..."

Kad,chyba nie masz na mysli wskazowek dotyczacych audio,bo jak ja slucham kolesia ktory zekomo siedzi w car audio 5 lat i mowi ze wytlumienie odejmuje litraz obudowy albo pakuje glosnik 12" w 15 litrowa obudowe to mi sie plakac chce (ze smiechu) ze ludzie to kupuja i wydaja tyle siana na taki szajs.

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                      to moze czas zalozyc nowe czasopismo?
                      czy mi sie wydaje czy to juz bylo??
                      Zamieszczone przez takero
                      jedyną gazeta o prawdziwym diy to chyba modelarz jest
                      hehheeh z tym sie zgodze. kiedys jeszcze byla gazetka "zrób to sam"
                      Zamieszczone przez Langusta
                      W EP i EdW czasem dadzą jakiś artykulik o akustyce czy zwrotach
                      jak raz taki dorwalem to przypomnialem sobie poczatki na tym forum :]
                      marian, wiesz mi, zdazaja sie i jeszcze wieksi lamerzy :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                        czy mi sie wydaje czy to juz bylo??
                        to taki temat co pół roku występujący :)
                        Jeśli to będzie coś netowego to imho dobry pomysł.

Skomentuj

Pomysl dobry ale jednak czytanie na kompie a gazetke to co innego

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                            jednak czytanie na kompie a gazetke to co innego
                            TAK, jakies 10zl w kieszeni :razz:

Skomentuj

myślę, że można teraz śmiało bawić sie w artykuły, tutoriale. wskazówki, porady, opisy na forum... rozbudować stronę głowną

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                                Kad,chyba nie masz na mysli wskazowek dotyczacych audio,bo jak ja slucham kolesia ktory zekomo siedzi w car audio 5 lat i mowi ze wytlumienie odejmuje litraz obudowy albo pakuje glosnik 12" w 15 litrowa obudowe to mi sie plakac chce (ze smiechu) ze ludzie to kupuja i wydaja tyle siana na taki szajs.
                                chodziło mi np o wykonanie niektórych elementów własnoręcznie, jakieś porady dotyczące montażu CA od strony elektronicznej.. nie jakaś sucha teoria ale np pokazane na przykładach lub konkretnych sytuacjach.

coś co można by podejrzeć uchwycić i zrobić samemu..

Skomentuj

Pomysł gazetki jest dobry, ale tylko w teorii, w praktyce okazuje się że wyszedłby jeden numer na rok i to tak rozbudowany że starczyłby na godzine czytania :)
                                  Ten temat jak już wspomniałem poruszany jest dość często i zawsze konkluzja jest jedna, ta o której wspomniał mIKI - jeśli ktoś bardzo chce zająć się pisaniem to niech napisze jakiegoś arta na strone główną :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                    myślę, że można teraz śmiało bawić sie w artykuły, tutoriale. wskazówki, porady, opisy na forum... rozbudować stronę głowną
                                    popieram! juz w wakacje mialem cos napisac ale albo niema czasu albo mi sie niechce...

Skomentuj

nom to panowie z dużym zasobem wiedzy którą chcieli by się podzielić, szczerze zachęcam do zamieszczania, przyda się.. bo w sumie sporo w necie tego jest ale jak coś czasem to nie ma nic..

[ Dodano: 2007-03-14, 19:35 ]
                                      nom to panowie z dużym zasobem wiedzy którą chcieli by się podzielić, szczerze zachęcam do zamieszczania, przyda się.. bo w sumie sporo w necie tego jest ale jak coś czasem to nie ma nic..
                                      p.s
                                      o technice CA też można.. by..

Skomentuj

o technice CA troszkę już jest - http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=7818

Skomentuj

Czaruję...