Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki prosonic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośniki prosonic

Witam
    Jakis czas temu pisalem o głośniku blow dla kumpla, jakoś udalo mi sie odwieżć Go od zakupu tego bubla ale nie dawno zejżał On następny wydaje mi sie gówniany głośnik . Głośnik to prosonic 10 calowy 300W wyglada bardzo szpanersko co mi akurat się wcale nie podoba ale kumpel jest nim zachwycony!!! napiszcie coś o tym głośnmiku proszę . nie wiem jak dla kogos wyglad może się bardziej liczyć niż jakość pracy !!!
    pozdrawiam!!

kupa.

Skomentuj

proszę polećc ie mi coś t tym przedziale cenowym żebym mógł Go odwieźć od tego szajsu!! Czy stx 32/150/8 zagralby lepiej od tego??Kwota to do 130 zl ew 150
      pozdrawiam

Skomentuj

tzn za ile ?

Skomentuj

a mo żz coś tvm?? tak ze 25 cm bo wielkość też jest ważna On nawet nie chce słyszeć o głośniku mniejszym niż 25 cm. Ja jak uzbieram fundusz to zbuduje suba na tonsilu 20/80/2 o Mu pokaże że mniejsze też potrafi zatrząść :lol: może w tedy uwierzy ze różnica w cenie nie bierze siuę z nikad tonsil 20 cm 80 watt kosztuje 150 zł a to badziewie 25 cm niby 300 watt koszt 120 plnow!!
          takero: za 130 plnów!!!
          pozdrawiam!!

Skomentuj

mi osobiście podoba się tonsil gdn 25 80 1,
            bardzo wysoki spl , łatwość wysterowania, cena w okolicach 130zł.
            Pozatym masakryczny wykop ;]

Skomentuj

O i to już jest lepsza alternatywa!!! a jak myslisz który tonsil by głośniej kopnal gdn 20/80/2 czy gdn 25/80/1 na stronce tonsila gdn 20 80 2 ma wiejksza skuteczność o 1 db byloby to odczuwalne??

Skomentuj

25 80 1 jest zdecydowanie głośniejszy i w przeciwieństwie do 20 80 2 ma wykop ;]

Skomentuj

Dzięki!! Jutro bede próbowal wypersfadowac kumplowi żeby zmienił podejście ze szpanerskiego na praktyczne a no i mam argument jakim jest ten tonsil!!! :lol: chciał 25 cm do 130 zl to ma!! :mrgreen:
                  pozdrawiam!!

Skomentuj

a jaki wzmak ma do tego ??

Skomentuj

wzmaka jeszcze nie ma bo jest w naprawie a pochodzi z niemiec i nic o nim nie wiem tylko ze to universum MA 1000 proponowalem Mu żeby zbudować np tda 7294 ale woli miec wzmacniacz z fabryki w ktory pewnie pojdzie kasy bo po wstepnych ogledzinach znachor powiedzial ze koncówa m ocy walnieta a tak by mógł sie chwalic że wzmaka i suba zrobil sam!!! :lol:

Skomentuj

universum?? no to faktycznie problem z subem bo to nie zasili dobrze sluchawek od mp3 :/

Skomentuj

ale ten universum to kawał sprzęta ma 2 ogromne radiatory wielkie trafo i jest na tranach chyb a14 ich jest a więc może te słuchawki radzi?? :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                          X