Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dylemat przy wyborze napędu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dylemat przy wyborze napędu

Witam! Mam duży dylemat w sprawiekupna wzmacniacza który miałby konkretnie napedzic moje Tonsile Zeusy , mam do wyboru dwie opcje , tzn myslalem o dwoch opcjach.
    1 opcja jest taka że kupie jakiś tani wzmak z dobrą jakoscią i do tego dorzuce ADS'a LX 800 bo tak chcialem w sumie zrobic na poczatku czyli przed wzmacniacz + końcówka mocy.
    2 opcja jest taka że poprostu kupie silny wzmak myslałem o pionierze który by miał z 140 wat na wyjsciu , na allegro jest cos takiego za około 1000 zł no i teraz nie wiem jak by było lepiej co poradzicie experci ?

może jakieś DIY na tranach? możesz zlecić komuś, za 500pln będziesz miał wypasik

Skomentuj

W sumie myślałem o czymś firmowym

Skomentuj

Zamieszczone przez AnakinSkyWalker
        myślałem o czymś firmowym
        dopiero sie pozbylem pioneera a-604r ktory mial 2x150W/8ohm. i szczerze mowiac to juz bym wolal sluchac z tda7294 bo ten pionek nie powalal jakoscia...

Skomentuj

kup cos estradowego. zeusy sa bardziej do 'lupania' niz ladnego grania.

Skomentuj

tzn raczejkupie tego ADSA bo bynajmniej jego nie dam rady raczej zagrzać chocby nie wiem ile bym mu dał i bynajmniej bede mial pewnosc ze zeusy będą miały dosyć watów:] a co do przed wzmacniacza to jaki byscie polecili nie drogi aby miał dosyc ładną jakość ?

[ Dodano: 2007-04-02, 21:28 ]
            pewnie zaraz ktoś napisze " marantz" albo lepiej jeszcze" harman kardon " ^^ ^^ chodzi mi o jakąś firme konkretnie , nie drogi bo po co mi silny wzmak jak i tak główna moc bedzie szła z ADSA.

Skomentuj

Czaruję...
            X