Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

subik na 10'

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

subik na 10'

Witam!
    planuje zlozenie jakiegos subika na 10 calowym glosniku. ma to byc konstrukcja stosunkowo budzetowa. poszukuje glosnika ktory nadawalby sie do 45 litrowej budy bo posiadam taka a szkoda mi ja wyrzucic. poczatkowo planowalem wsadzic tam tonsila gdn25/40/3 (bo gdzies u mnie taki sie wala) ale on chyba srednio na suba sie nadaje. moj obecny typ to stx 27-150 lub stx 27-300. czy mozecie wypowoedziec sie na temat tych glosnikow lub zaproponowac cos innego w podobnej cenie?
    slucham bardzo roznej muzyki. planuje napedzic to jakims "tadeuszem". moj pokoj ma jakies 15-20mkw. a bas jaki preferuje to szybki, dokładny, niezbyt twardy ale broń boże mulący.
    pozdrawiam

27 150 - dość nisko i muląco
    27 300 - nie aż tak nisko, ale zdecydowanie nie muląco :) No i wyższy spl.

TDA jako napęd suba odradzam, w najgorszym wypadku mostek...

Mając te ponad 100zł w kieszeni można już okazji na allegro szukać.

Skomentuj

27 150 mialem i polecam, ale do drum n bass albo jakiegos rapu,w trance sie gubil troche.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
        27 150 mialem i polecam
        Oj, no tutaj się nie zgodzę, kiepski głośnik, ale biorąc pod uwagę cenę - aż tak zły nie był.

Skomentuj

27/150 to taki glosnik do ktorego nie warto skladac specjanie wzmaka...

Skomentuj

na allegro można za grosze wyrwać mostek tda, wtedy tak naprawde żal dawać coś lepszego niż stxa ;]
            na budżetowego suba do kina 27 150 nie jest zły, gra dołem i tworzy nieco ciśnienia.

Skomentuj

Langusta,a moze bys zacytowal dalej do jakiej muzyki polecam... ?

Skomentuj

imho w DNB tez lipa bo glosnik sie gubi i nie jest w stanie zagrac szybkich uderzen... niestety.

Skomentuj

czyli ogolnie 27-150 odpada.
                  a ten 27-300 daje rade? bo tylko jedna osoba cos o nim napisala.
                  45 litrow to nie za duzo jak na te glosniki?
                  a moze macie jakies inne propozycje?
                  pozdr

Skomentuj

misiekw, 27-300 powinien być OK.

Skomentuj

ja 27-300 wsadzilem koledze do samochodu w skrzynce ok 30litrow i gra to calkiemprzyjemnie. jak testowalem w domu to nie schodzil super nisko ale w samochodzie wystarcza. niestety niemialem czym go wysterowac w domu wiec niewiem co tak naprawde potrafi ale ze wzgledu na duzy SPL przynajmniej bylo go slychac :wink:

Skomentuj

30l to nieco mało jak dla niego.

Skomentuj

Czaruję...
                        X