Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer TWIN Speaker

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer TWIN Speaker

Witam. Juz w cholere mnie tu nie bylo ale pewna sytuacja mnie zmusila :P

Chopy kupilem wzmaka do dupowoza ale nie mam jeszcze zadnego suba na oku ( ani glosnika ) i kasy :mrgreen:

Ale mam za to dwie sztuki Tonsili GDN 20-60-11 8 ohmowe.... Slyszlaem ze z tych glosnikow nie da sie nic zrobic.

Ale polegam na was :mrgreen: Chchialbym z nich zrobic sobie suba takiego "narazie" do puki nie zrobie cos konkretnego. Moglibyscie mi w tym jakosik pomoc ?: Chodzi mi o to jaka mam do tego pake zrobic.. Mialem to w 45 L z 6 lat temu i powiem ze nie wiem jak to gralo bo nie pamietam

Pomozcie cosik

hellrider, Tyle czasu na forum a dalej nic nie wiesz:P
    Winisd i lecisz z tym :P

Skomentuj

hellrider, staczasz sie...
      glosniki oryginalne czy po regeneracji?? ja bym je wsadzil w mniejsza skrzynke ale w isobaric'u

Skomentuj

Maxi, Pawel S., wiedzialem ze cos takiego napiszecie cycki jedne :[ wrrrr

Isobranc nie chce. Wole zeby to byla konstrukcja normalna....

Nie zainstaluje zadnego winIsd ano bass boxa bo mam zwalonego kompa ( musze zrobic formata ) Ale narazie czekam na dysk bo musze poprzenosic wazne dane :)

Pawel S., ty na gg siedzisz po nocach do 2 -3 h moze z nudow bym mi tam zasymulowal ?

Skomentuj

Zamieszczone przez hellrider
          Pawel S., ty na gg siedzisz po nocach do 2 -3 h
          wczoraj po 1szej to ja szedlem do kibla :razz: komp chodzi non-stop i dlatego jestem widoczny ciagle na gg :twisted:

Skomentuj

lepiej sprzedaj te dwa tonsile i kup coś subowego bardziej ;]

Skomentuj

takero, ja coe rozumiem doskonale, Ale jak pisalem mam te dwa narazie ich nie sprzedaje, glosnika do suba nie mam. Wiec chce na tych GDN cosik zmodzic...

Pawel S., sie podjal zasymulowania obuowy jak cos beje nie tak to nie bede na siebie zły :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

nie jarze czemu nie chcesz ich sprzedać tylko na siłe robić z nich suba mimo że się do tego kompletnie nie nadają...

Skomentuj

takero, chce z nich zrobic suba wlasnie dlatego ze sie kompletnie do tego nie nadają :] Pozatym jak bedzie to galo jako tako to wiecej wezme za cala skrzynke z tymi glosnikami niz za same glosniki ( nie sadzisz ? )

Skomentuj

chce z nich zrobic suba wlasnie dlatego ze sie kompletnie do tego nie nadają :]
                    ciekawa logika
                    ;]
                    Pozatym jak bedzie to galo jako tako to wiecej wezme za cala skrzynke z tymi glosnikami niz za same glosniki ( nie sadzisz ? )
                    szczerze mówiąc to nie sądze, raczej drech tego nie kupi - zbyt mało "widowiskowe" głośniki, myślę że będziesz się cieszył gdy sprzedasz to po kosztach :)
                    Lepiej zrób z tych tonsili jakieś kolumny, a do wozu daj coś co się nadaje do tego.

Skomentuj

Kuzwa, skonczmy pierdzielic o sprzedawaniu o sraniu w banie itd... Ma byc z tego kosmiczny :mrgreen: sub i koniec :twisted:

Skomentuj

i koniec
                        Poważnie?Kłódeczkę se życzysz?Bo ton wypowiedzi w całym temacie aż się o to prosi.
                        Troszkę kultury i powagi proszę.

Skomentuj

umberto, :sad:
                          Nie mialo to tak wygladac. A jednak wyglada. Chce tylko zebyscie mi pomogli delikatnie sie zorientowac w co to włozyc.... A nie dyskutowac o tym ze on sie na suba nie nadaje, lepiej go sprzedac... Wiem o tym dobrze, ale moze jednak cos sie da zrobic.....

Skomentuj

Wiem o tym dobrze, ale moze jednak cos sie da zrobic.....
                            No da się ale będzie nie miło wysoko,tak na męczenie słuchu.Pytanie czy warto?Ja bym olał taki zabieg.Poważnie mówię,i wiem co mówię.

Skomentuj

OK juz mam pseldo woofer. do czasu zrobienia suba z prawdziwego zdazenia jakos przeboleje. Temata mozna zamknać........

Skomentuj

Czaruję...
                              X