Witam. Jak narazie jezdze na creativkach 5.1 inspire z 4-5 lat nie pamietam modelu i na zestawie EH60 Techniksa... od muzy nie od chodze prawie na minute nie liczac snu a denerwuje mnie zacinanie glosnikczkow od wiezy : SB-EH60... oczekuje czegos wiecej i zastanawialem sie czy by nie zrobic wlasnych kolumienek a akurat zestawie 5.1.... chcialem zrobic 2 fronty 3drozne zbudowane u gory z jakis 2 wysokotonowych polaczonych szeregowo ponizej ich 2 srednio tak samo polaczonych i ze lubie mocny bass pozniej z 4 niskotonowych szeregowo i rownolegle ale nie wiem jak sie do tego zabrac jak dobrac wymiary obudow zeby nie bylo znieksztalcen...
Moze to troche glupie ale czytalem czesc postow i tematow i arty na str glownej i tak nie czaje czy moge tak i tak itd itd...
Bylbym wdzieczny jakby ktos mi pomogl na priv albo pub jak kto woli bo nie znam sie wogule jaka zwrotnice uzyc czy wyciszac przy tak duzych kolumnach :(
z gory dzieki i pozdrawiam
Moze to troche glupie ale czytalem czesc postow i tematow i arty na str glownej i tak nie czaje czy moge tak i tak itd itd...
Bylbym wdzieczny jakby ktos mi pomogl na priv albo pub jak kto woli bo nie znam sie wogule jaka zwrotnice uzyc czy wyciszac przy tak duzych kolumnach :(
z gory dzieki i pozdrawiam
Skomentuj