1. przeglądałem gotowe konstrukcje subików, ale to kolosy w większości (w porównaniu do moich monitorków)
2. monitory 1x arn150/03/4 + 1x stx 10 200 8R pj buda jakieś 8,7l dość i tak duża bo sporo objętości zgubiłem komorą wysokotonówki
3. wymiary monitorków 180x350x240mm
-chciałbym coś co będzie wizualnie (pod względem wielkości) będzie pasować do monitorów (wiem ze sub wymaga objętosci, ale 40 - 45l to dla mnie za duzo
-najlepiej na jakims glosniku stx (ogladalem STX GDN-22-120-X-SC ale buda to 30l - sporo troche, a pokoik mały)
-moje "pomieszczenie odsłuchowe" 9m^2
-budżet na głosnik ok 70zł
-napęd: mam 2 tda7294 w zapasie (ale mam nadzieje ze 1 sztuka wystarczy)
-moja muzyka - spokojny rock progresywny (Pink Floyd), czasem polski rock
-wymagania - nie zależy mi na super niskim zejściu, wolę wyraźną dynamiczną perkusję (wiem ze pieniadze male, ale do tej pory mialem suba z zestawu komputerowego tracer 4.1 w obudowie z grubego plastiku i wydawal mi się fajny :mrgreen: )
Czekam na propozycje
2. monitory 1x arn150/03/4 + 1x stx 10 200 8R pj buda jakieś 8,7l dość i tak duża bo sporo objętości zgubiłem komorą wysokotonówki
3. wymiary monitorków 180x350x240mm
-chciałbym coś co będzie wizualnie (pod względem wielkości) będzie pasować do monitorów (wiem ze sub wymaga objętosci, ale 40 - 45l to dla mnie za duzo
-najlepiej na jakims glosniku stx (ogladalem STX GDN-22-120-X-SC ale buda to 30l - sporo troche, a pokoik mały)
-moje "pomieszczenie odsłuchowe" 9m^2
-budżet na głosnik ok 70zł
-napęd: mam 2 tda7294 w zapasie (ale mam nadzieje ze 1 sztuka wystarczy)
-moja muzyka - spokojny rock progresywny (Pink Floyd), czasem polski rock
-wymagania - nie zależy mi na super niskim zejściu, wolę wyraźną dynamiczną perkusję (wiem ze pieniadze male, ale do tej pory mialem suba z zestawu komputerowego tracer 4.1 w obudowie z grubego plastiku i wydawal mi się fajny :mrgreen: )
Czekam na propozycje
Skomentuj