O deskach z ktorych mialem ta obudowe nawet nie slyszales kondrax :P drewno o duzej gestosci sprowadzane ze szwecji gdzie jest duzo krotszy czas rocznych przyrostow (czytaj ma duza gesciej ulozone sloje) dodatkowo zafrezowane na wpust i pioro,pioro trapezowe samozaciskajace i kilogram vicolu,17 litrow lat wzmacniajacych 4x5 i waga 20 pare kilo.
Mdf jest slabszy stymze trzeba sie narabac by to drewno posklejac.Jezeli chodzi o paczke do hertza to napewno bardziej rzuci miechem w 45 litrach,jedynym problemem jest stukanie bo poprostu xmax sie konczy i wchodzimy w X-damage.
Pozatym zmienilem swoje upodobania jezeli chodzi o obudowy jakoze w closed schodzi wcale nie gorzej,bynajniej w mojej muzyce nie ma 30Hz ale za to kontrola jest lepsza ale jeszcze nie taka o jaka mi chodzi.Do domu szukac bede zatem czegos z silniejszym napedem magnetycznym.
Co mi po zejsciu i bas reflexie jak bede mogl tego max 5 minut posluchac.
Mdf jest slabszy stymze trzeba sie narabac by to drewno posklejac.Jezeli chodzi o paczke do hertza to napewno bardziej rzuci miechem w 45 litrach,jedynym problemem jest stukanie bo poprostu xmax sie konczy i wchodzimy w X-damage.
Pozatym zmienilem swoje upodobania jezeli chodzi o obudowy jakoze w closed schodzi wcale nie gorzej,bynajniej w mojej muzyce nie ma 30Hz ale za to kontrola jest lepsza ale jeszcze nie taka o jaka mi chodzi.Do domu szukac bede zatem czegos z silniejszym napedem magnetycznym.
Co mi po zejsciu i bas reflexie jak bede mogl tego max 5 minut posluchac.
Skomentuj