Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głosniki Fostex

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głosniki Fostex

Słyszał ktos cos o tej firmie ? :) Dobre głosniki wytwarza ?

Bardzo dobre.

Skomentuj

No to super Bo autko które kupiłem ma cały system oparty na tych głosnikach :] Jakies smieszne takie : szerokopasmówki kwadratowe i takie płaskie ;D Wysokie tez płaskie :) ALe gra to zajebiscie czysto wiec chciałem sie dowiedziec ciut wiecej :)

Podejrzewam ze zamiast nowych tych głosników to by sie kupiło niezłe uzywane autko :)

Skomentuj

nosb, co za samochód? Pierwszy raz słyszę o Fostexach w CA...

Skomentuj

Fostex w aucie? Nie pomyliło Ci się z Bose?

Skomentuj

A4 :) Nic mi sie nie pomyliło :) No to widac mam takie cos Hehe :) Jest to front : niski zwykły głosnik , szerokie siakis taki prostokątny płaski i wysokie tez kwadratowe . Z tyłu w połce był zestawik 13cm niskie i wysokie i zwrotka ale to wyciagnłąme gdyz ja uznaje tylko front + sub .

Dołącze kilka foto do pooglądania :

http://nosb.fotosik.pl/albumy/221236.html

Skomentuj

:shock: O QR....
              to nie fabryczne naglosnienie

Skomentuj

no wlasnie widze ze to czyjaś rączka w tym grzebala.. czy mi sie wydaje czy tam są jakieś wstęgowce?

Skomentuj

No, naprawdę niebagatelny system. Jakie radyjko?

Skomentuj

A kto mówił ze fabryczne ? :P

Wstegowce sa na wysokich i na srednich.

Radyjko to clarion arx8370r + zmieniarka cd634 niestety nie mam procesora dzwieku do radyjka :( Konkretne okablowanie do tego wszystkiego. Front chodzi pod wzmakiem jbl loud LC-A504 .... Zasiłal front i tył ale tył wywaliłem i wzmaka sprzedam chyba a włoze cos lepszego dwukanałowgo pod sam front :)

Skomentuj

haha. podjezdza do mnie kiedys gosc i mowi ze kupil autko i na tylnej pulce ma jakies "pierdziawy" i zeby je wymienic bo mu hip hop gra hu...owo . no to lukam do autka, a tam .... Focal Utopia 165W :) kurde glupi bylem i mu powiedzialem co to jest. trzeba bylo za 200 zł kupic mu jakies "pierdziawy" alpierda i bylby pewnie bardziej zadowolony :) a ja bym mial focale ach ta uczciwosc:P

Skomentuj

djrobo, trzeba był tak zrobic bo hip hop dalej hu..owo gra I w sumie nikt nie jest zadowolony :P A tak to by dwie osoby były szczesliwe :)

Skomentuj

mnie tam bardziej od nazwy bardziej interesowałoby jak to gra :P

Skomentuj

Czaruję...
                          X