Słyszał ktos cos o tej firmie ? :) Dobre głosniki wytwarza ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Głosniki Fostex
Collapse
X
-
No to superBo autko które kupiłem ma cały system oparty na tych głosnikach :] Jakies smieszne takie : szerokopasmówki kwadratowe i takie płaskie ;D Wysokie tez płaskie :) ALe gra to zajebiscie czysto wiec chciałem sie dowiedziec ciut wiecej :)
Podejrzewam ze zamiast nowych tych głosników to by sie kupiło niezłe uzywane autko :)
Skomentuj
-
A4 :) Nic mi sie nie pomyliło :) No to widac mam takie cosHehe :) Jest to front : niski zwykły głosnik , szerokie siakis taki prostokątny płaski i wysokie tez kwadratowe . Z tyłu w połce był zestawik 13cm niskie i wysokie i zwrotka ale to wyciagnłąme gdyz ja uznaje tylko front + sub .
Dołącze kilka foto do pooglądania :
http://nosb.fotosik.pl/albumy/221236.html
Skomentuj
-
A kto mówił ze fabryczne ? :P
Wstegowce sa na wysokich i na srednich.
Radyjko to clarion arx8370r + zmieniarka cd634 niestety nie mam procesora dzwieku do radyjka :( Konkretne okablowanie do tego wszystkiego. Front chodzi pod wzmakiem jbl loud LC-A504 .... Zasiłal front i tył ale tył wywaliłem i wzmaka sprzedam chyba a włoze cos lepszego dwukanałowgo pod sam front :)
Skomentuj
-
haha. podjezdza do mnie kiedys gosc i mowi ze kupil autko i na tylnej pulce ma jakies "pierdziawy" i zeby je wymienic bo mu hip hop gra hu...owo . no to lukam do autka, a tam .... Focal Utopia 165W :) kurde glupi bylem i mu powiedzialem co to jest. trzeba bylo za 200 zł kupic mu jakies "pierdziawy" alpierda i bylby pewnie bardziej zadowolony :) a ja bym mial focaleach ta uczciwosc:P
Skomentuj
Skomentuj